Floreștenii susțin că abonamentele CTP sunt prea scumpe

 

Floreștenii susțin că până acum și-au putut face abonament cu 60 de lei, dar de acum sunt obligați să achite 90 de lei.

 

Mare mi-a fost bucuria cand am aflat ca CTP Cluj, o sa serveasca si locuitorii din Floresti, adica si pe mine, deoarece lucrez in Cluj, cartier Manastur. Am preferat sa merg cu CTP-ul, mi se parea mult mai convenabil decat cu masina personala. Totul a fost bine, cinci luni, cat am avut abonament pe linia M21 cu 60 lei. 

 

Ieri, duminica 21 septembrie 2014, cand am vrut sa imi fac un nou abonament pe o luna, eu si sotia (care lucreaza in Polus), am constatat ca nu se mai poate cu 60 lei, ci cu 90 lei, in care e inclusa o linie de oras. 

 

Acum, noi, care nu avem nevoie de linie de oras, DE CE SUNTEM OBLIGATI SA NE FACEM ABONAMENTE CU 90 LEI , DACA EU DIN BUCIUM MERG PE JOS, IAR SOTIA DIN POLUS MERGE IN FLORESTI PRIN BUCIUM ? Eu lucrez aproape (nu am nevoie de linie gratuita in oras! 'gratuitul costa 30 lei') , sotia pana in Polus si inapoi in Floresti, nu are nevoie de linie de oras! Daca pana in polus e 60 lei abonamentul lunar, de ce inca o statie, pana in Bucium, sunt obligat sa imi fac abonament cu 90 lei ? Iar sotia care lucra in Polus, nu are din Polus autobuz spre Floresti, de ce e obligata sa mearga o statie pe jos pana la Metro? 

 

De ce aceasta scumpire a abonamentului ??? Pana acum, cinci luni de zile am mers pana in Bucium cu abonament de 60 lei pe luna, acum, tot pana in Bucium e 90 lei/luna. Cum justificati aceasta scumpire? Repet, nu avem nevoie de abonament de oras (gratuit cu 30 lei ). Dorim ca sa se revin la felul cum erau inainte abonamentele, altfel mi se pare la fel de economic ca si cu masina personala. Aceasta schimbare a abonamentelor mi se pare un abus, o nedreptate”, ne-a relatat Adrian.

Comentarii Facebook