Social

Floreștenii se plâng că îngheață în autobuze. De ce mijloacele de transport MOV nu AJUNG și la ei

   

Floreștenii se plâng de faptul că autobuzele sunt înghețate și circulă în frig. Ei ar dori ca autobuzele MOV, cumpărate de Primăria Cluj-Napoca, să îi deservească și pe ei.

 

Primarul Emil Boc a explicat la achiziția acestor mijloace de transport că cele 40 de autobuze noi de culoare mov, vor circula numai pe rutele din oraș, nu și în zona metropolitană.

 

Cele 40 de autobuze cumpărate de Primărie vor circula numai în Cluj-Napoca, fiind o formă de respect pentru banii clujenilor. Oricât ne-ar critica unii sau altii trebuie să se înțeleagă că acele investiții făcute de clujeni vor deservi clujenii. Astfel, cele 40 de autobuze vor circula numai în municipiul Cluj-Napoca”, a declarat primarul Emil Boc.

 

Primăria Cluj-Napoca este acționar la Compania de Transport Public Cluj, iar autobuzele au fost cumpărate prin infuzie de capital.

 

Consiliul Local Florești ar putea face același lucru, dar este greu de crezut că se va realiza ceva. Consilierii din comuna de lângă Cluj-Napoca nu sunt de acord să facă infuzie de capital nici în cazul SC Quatro Eco Salub, care să fie transformată în societate pe acțiuni. 

 

Șulea, despre problema deșeurilor menajere din Florești: Decizia e la consilierii locali - VIDEO

coral1_1_1.jpg
11-1-2017, 14:35
44 vizualizări
47 comentarii
OLIVIA DANIEL16-11-2017, 11:30
Buna,
Sunt doamna Olivia Daniel, un creditor privat de împrumut, care oferă împrumuturi pentru oportunități de viață
Ai nevoie de asistență financiară? Va putem ajuta
Oferim împrumut cu o rată a dobânzii de 2%
Deci, contactați-ne astăzi prin e-mail la: (oliviadaniel93@gmail.com)

Căutați fonduri pentru a achita creditele și datoriile?
Căutați bani pentru a plăti facturile?
Căutați fonduri pentru a începe o afacere nouă?
Aveți un proiect neterminat la îndemână din cauza finanțării necorespunzătoare?
Aveți nevoie de bani pentru a investi în anumite domenii de specializare
care te va profita? Și nu știi ce să faci.
Oferim următoarele împrumuturi mai jos,
Credite personale [sigure și nesecurizate]
Împrumuturi pentru afaceri [securizate și negarantate]
Împrumuturi combinate
Credite pentru studenți
Îmbunătățirea acasă
Inventor Loans
Credite auto
Împrumuturi de consolidare, etc ...

De aceea, contactați-ne astăzi prin e-mail la: (oliviadaniel93@gmail.com) pentru a începe să investiți pentru viitorul dvs. astăzi.
Jamie Freeman11-11-2017, 9:47
Aveți nevoie de un împrumut rapid?
Vrei o casă nouă?
Aveți nevoie de bani de urgență pentru uz personal?
Necesitatea de a împrumuta pentru orice motiv?

Contactați-ne astăzi: Freemanloanfinance@gmail.com
www.freemanfinance.webs.com

Luați-vă împrumuturile acum, deoarece suntem autorizați și creditorii creditează la 2%. Serviciile noastre sunt rapide și foarte fiabile, deoarece aveți garanția obținerii împrumutului de îndată ce aplicați, împrumuturile sunt aprobate în termen de 30 de minute de la aplicare. Contactați-ne acum la (Freemanloanfinance@gmail.com) și obțineți împrumuturile dvs. astăzi.
Eric Financee11-11-2017, 8:18

Aveți nevoie de împrumuturi pentru proiecte, investiții, împrumuturi personale, împrumuturi pentru afaceri, împrumuturi pentru locuințe, credite pentru studenți, credite de consolidare și împrumuturi pentru diverse proiecte? pentru cei care doresc să obțină un împrumut de la compania noastră ar trebui să ne contactați astăzi la (ericfinancee@gmail.com sau ericfinancee@outlook.com) sau vizitați site-ul nostru ericfinancee.wixsite.com/ericfinance și obțineți împrumutul dvs. astăzi.
Oferta de imprumut10-11-2017, 9:18
Oferta de imprumut

Sunteți informat că Fundația Miotti Stefano acordă în prezent împrumuturi persoanelor fizice, companiilor și organismului de cooperare cu rate ale dobânzii la 1% la prețuri accesibile.

Ne putem permite să vă dăm creditul și acest împrumut vă va ajuta mult în viața voastră. Oferim clienților noștri un serviciu bun

Sunteți în dificultate financiară sau specificați? Ați fost vreodată refuzat de bănci sau doriți să vă soluționați datoriile pentru a vă plăti factura o dată pentru totdeauna, aveți nevoie de bani pentru a vă stabili afacerea. Iată ocazia pe care nu o puteți pierde niciodată. Aici o mare oportunitate în care puteți obține împrumutul dvs. mai repede și mai ușor, vă puteți construi visul propriu, proprietarul unei afaceri independente și personal deveniți un antreprenor.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne vizitați la Miotti Stefano LOANS FOUNDATION prin e-mail la Miotti.stefanoloanfirm@hotmail.com informații de contact de mai sus. Vă garantăm un serviciu transparent și eficient.

Te pot ajuta cu un împrumut.


Sunteți obligat să furnizați următoarele informații pentru a ne permite să continuăm cu împrumutul dumneavoastră.


Numele tău complet.....

Suma împrumutului necesară .......

Coountry dvs. .......

Venitul dvs. lunar

Ocupația ..........

Sex ........

Vârstă.......

Adresa.....

Rata de rambursare .......

Numar de telefon ..........

Contactați-ne astăzi prin e-mail (miotti.stefanoloanfirm@hotmail.com)
Îți permit să-ți dau acest împrumut

Mulțumesc
Domnul Miotti Stefano
lulu cluj12-1-2017, 23:59
Cu caruta se vine in Cluj !!! Multe vinituri ,,,dar in Flocesti ???? multumiti lui Sulici !!!! >>>si mafiei imobiliare !!!!
Daniel12-1-2017, 16:13
Nimic nou sub soare, cu problema asta se confrunta ne confruntam si noi in Cluj de cand lumea. Carutele alea verzi de autobuze is prea vechi si chiar daca ar vrea sa le repare instalatia de incalzire, nicaieri nu se mai gasesc piese de schimb pentru asa autobuze vechi. Autobuze din astea nu se mai fabrica de vreo 20 de ani. Altfel ii o traditie sa ingheti iarna in ele si vara sa faci sauna in autobuzele lui peste prajit. Solutia ii sa se investeasca in autobuze noi, decente. Oamenii dau bani pe bilete si abonamente asa ca au dreptul sa pretinda conditii decente.
paul12-1-2017, 8:01
Sa le ia Sluea ca l-au ales saraciile, astea-s luate din banii pensionarilor clujeni.Sa stea-n ghetou daca asta a ales ca salubritatea n-o platesc gunoaiele.
Mda12-1-2017, 2:22
Sa sugă floreștenii si sa le cumpere primaria floresti .
ciuciu12-1-2017, 10:26
Sa o suga mata gunoiule!!
@Mda12-1-2017, 11:14
Ia gandeste si tu un pic cu cat creier mai ai acolo in scofarlie. Unde crezi ca lucreaza 80% din floresteni? Nu te-a injurat nimeni, prin felul in care vorbesti, arati ca nu meriti nici autobuzele alea mov. Ar trebui sa mergi cu caruta.
tz12-1-2017, 12:52
Nu are absolut nciio importanta unde lucreza, ci unde isi platesc impozitele si taxele; daca vreti sa traiti ca la oras si vreti si voi sa fiti oraseni ci nu sateni de Floresti, dati de pamant cu Sulea asta al vostru si deveniti ca si Someseni un cartier al Clujului. La ce va folosesc acei biroctati cu primarul in frunte, numai sa le platiti salariile si pensiile?
@tz12-1-2017, 16:06
Ai dreptate mah tz. Florestenii ar trebui sa dea de pamant cu sulea, asa cum si clujenii ar trebui sa dea de pamant cu boc
poov11-1-2017, 22:39
stiridesuji doar scandal cauta, in loc sa spuna ca florestenii vor caldura in autobuze, ca si alea verzi au sistem de incalzire, ei o baga cu alea mov ca sa faca circul

si v-am mai zis, astia cu "clujenii le-au cumparat", am inteles dar cine le repara si cine le plateste combustibilul tot clujenii? ratuc ofera un serviciu in floresti, si oamenii platesc pentru el, e o firma privata, inainte era Fany, deci e normal sa ceara conditii mai bune, acum autobuze mov nu avem nevoie, dar sa ne dea autobuze cu caldura in ele!!
Horia Sulea11-1-2017, 19:59
Dupa ce ca v-ati mutat in apartamente luate cu 300 de euro metru patrat ca toti saracii, mai ridicati si pretentii de confort termic in autobuze sau ridicat gunoiul de pe strazi.

Da' ca va tin impozitele coborate si nu contribuim cu nimic la bugetul CTP va place, fir-ati ai dreacu' da saraci.
Horia Sulea11-1-2017, 19:56
Luati taxi saraciilor, numai va tot planget!!
cretepe11-1-2017, 19:27
Avem parte de astfel de autobuze si pe linia 24 / 24B , era un frig intr-unul d-asta care mergea spre polus de stateai cu fas pe tine si credeai ca stateai dezbracat. Erau -10 grade in autobus, geamurile erau inghetate. In alte tari civilizate nici nu se concepe asa ceva..Soferul era cu 7 paturi pe el si 20 de haine... pai se poate asa ceva? Cum poate sa ii dea ma drumul la unu d-asta pe traseu? Nu ne mai civilizam nici in 10000 de ani
speed12-1-2017, 8:32
mai taie din ele dale dracu
silviu11-1-2017, 18:44
Cu asemenea rebuturi de autobuze vechi nu-i de mirare ca lumea ingheata. Dar sa stie cei din Floresti ca si clujenii au parte de aceleasi conditiisi de autobuze la fel de proaste si vechi. Exceptia o reprezinta 40 de autobuze noi dar care sunt prea putine in raport cu vechiturile. Autobuzele ca cel din poza au fost fabricate in Franta in urma cu 25 de ani si au fost folosite timp de 10 ani in Paris, dupa care au fost scoase din circulatie. Si pentru ca pe ei ii costa mai mult sa le duca la fier vechi, le-au trimis in Romania dupa mai multi ani in care au fost trase pe dreapta iar acum noi ne "bucuram" de rablele pe care le-au aruncat ei.
Florin11-1-2017, 18:09
Si in Cluj e la fel, in autobuzele vechi e mai rau ca in congelator. Asa ca nu-s florestenii cei mai napastuiti
Pop11-1-2017, 17:43
Un autobuz renault agora are 17,8 metrii, motorul o are in spate iar furtunele sunt trase pe sub autobuz in exterior.daca are radiatorul in fundat sau pompa de recilculare defecta , atunci va lipsii caldura si de accea este frig
Popa11-1-2017, 18:45
In ce limba scrii?
poov11-1-2017, 22:37
in limba romana, omul explica ca de fapt ele au caldura, dar sunt defecte sistemele, pai sa le repare neag
dana11-1-2017, 17:28
https://www.petitieonline.com/demisia_primarului_din_floresti
Dana11-1-2017, 17:27
https://www.petitieonline.com/contact/154646

Semneaza si tu petitia daca iti pasa !
Reclama11-1-2017, 17:12
Cati bani ati luat de la quattro salub sa le faceti reclama? Oricum ctp-ul e de c****, autobuzele in cj nu respeta niciun program. Ce sa mai zic de zona metropolitana. Daca te urci la capat de linie vei observa ca nici in cj nu se da caldura, doar se aglomereaza pe parcurs si se incalzeste. Nu inteleg de ce ai vrea sa mai circuli cu autobuzul in Cluj ca sa astepti autobuzele care vin cand vor? Sa ingheti iarna de frig si vara sa mori de frig? Sa fii furat sa fii batut? Sa fii scuipat de controlori? Luati-va ba saracilor o masina si aglomerati orasul, parcari oricum nu sunt.
someseni11-1-2017, 17:06
raspunsul e simplu: ce autobuze sa iei cand colectezi la bugetul local din impozitul pe un apartament de doua camere in Floresti un sfert din cat iei pe unu de doua camere in cluj....si saraci si cu pretentii...de ce nu vreti sa va uniti cu Clujul?:)
unu11-1-2017, 17:50
esti rau informat....
Carlos11-1-2017, 21:59
Lasa-i ma sa nu se uneasca satenii astia cu noi crema oraseneasca. La cotet cu ei :))
(va apărunuea publicat)11-1-2017, 16:44
Locuiesc in Floresti si mi se pare normala decizia lui Boc . Sulea de ce nu poate sa achizitioneze autobuze sau macar sa puna instalatii de climatizare pe cele existente ???? ( solutii sunt destule si nu foarte scumpe ) . A calculat cineva doar din Vivo ( fost Polus ) cati bani merg lunar la primaria Floresti ????
unu11-1-2017, 16:43
Locuiesc in Floresti si mi se pare normala decizia lui Boc . Sulea de ce nu poate sa achizitioneze autobuze sau macar sa puna instalatii de climatizare pe cele existente ???? ( solutii sunt destule si nu foarte scumpe ) . Asa cum Sulea nu a cedat
(va daapărea publicat)d11-1-2017, 16:34
Pt ca nu au fost cumparate din banii lor, ci din banii clujenilor. Sa si cumpere si ei de care vor.
Doc11-1-2017, 16:20
Autobuzele respective au fost cumparate cu bani de la bugetul local Cluj-Napoca...prin urmare ele TREBUIE sa deserveasca doar cetatenii din interiorul municipiului, care au contribuit cu taxe si impozite de sute sau mii de lei la bugetul local.
Din cate tin eu minte, florestenii nu au dat nici un leu pentru aceste autobuze mov...in loc sa se planga de conditiile "nasoale" din comuna, poate ar fi mai bine, daca s-ar interesa pe ce cheltuie banii primarul lor, ce planuri are etc....
P.S. Cand au fost cumparate autobuzele, Boc+Neag au dat declaratii in toata presa locala, cum ca aceste autobuze vor fi folosite exclusiv pe teritoriul municipiului. @stiridecluj...voi arhiva nu aveti? sau din cauza ca nu ninge in Cluj nu mai aveti ce scrie?

poov11-1-2017, 16:10
intrebarea e pusa prost, vreti sa dea si pentru floresti unu de samanta? o sa va dea unul mov si pentru acolo, si tot asa, o sa fie 19 verzi si unu mov

desi si florestiul ar merita unul sau doua mov din 40, pentru ca acolo se platesc cele mai multe abonamente si bilete, cei de acolo 90% au asa ceva, plus numarul de pensionari e foarte mic, deci gratuit nu prea ai sa vezi, va spun din experienta, sunt doar persoane tinere cu abonament in autobuz... s-au cumparat din banii clujenilor dar reparatiile lor, combustibilul si altele sunt si din banii florestenilor acum ma rog...

dar cum am zis intrebarea e pusa prost, intrebarea e: de ce nu se introduc aeroterme, sau alte instalatii de incalzire pe autobuzele astea? eu cred ca toate sunt dotate mai ales cu incalzire pentru iarna, care poate e stricata si se poate repara, desi ele sunt din franta din 1990, eu nu cred ca francezii tremurau de frig in ele! deci odata aceste instalatii au functionat

p.s. Va rog sa nu mai ii faceti saraci si in toate felurile, in floresti sunt cei mai multi oameni cinstiti, care si-au luat imprumuturi din banci sa isi cumpere apartamente, nu ca altii care au furat (vezi case, vile, bmw-uri) sau altii care l-au primit gratuit de la parinti sau de la stat, oamenii astia si-au vazut de treaba lor, au intemeiat o familie si intr-adevar sunt mai "prosti" ca restul ca sunt corecti, ar trebui si ei sa umble cu tot felul de smecherii, evaziuni si diferite fraude, sa fie si ei "mafioti de mafioti"
student11-1-2017, 17:01
Sa intre Florestiul in componenta Clujului, ca si cartier, si apoi ce o sa circule "movitele" si pe acolo.
Ovi11-1-2017, 15:47
Autobuzele noi nu ajung nici pentru nevoile Clujului. Clujul are prea putine autobuze noi si nu isi permite sa le faca cadou Florestiului. Ar trebui sa se implice si primaria Florestiului si sa cumpere macar vreo 2-3 autobuze noi pentru floresteni. N-am nimic cu cei din Floresti si intr-un fel chiar ii inteleg insa aici n-au dreptate.
radukku11-1-2017, 15:39
Nu s-a mai vorbit de mult timp despre asta, dar ideal ar fi incorporarea comunei Floresti in municipiu. Administratia de acolo poarta o palarie mult prea mare si este incapabila sa gestioneze probleme simple, cum ar fi gunoiul, transportul in comun, implementarea regulilor elementare de urbanism, poluarea fermei, tiganii de pe marginea Somesului, centurile etc. Fara finantele si expertiza municipiului, sunt iminente ghetoizarea si transformarea Florestiului intr-o abominatie suburbana incapabila de a se autosustine.
clujean suparat11-1-2017, 15:47
Total de acord dar si Baciu Apahida, Feleac, Clujul trebuie sa se extinda
radukku11-1-2017, 16:01
@clujean suparat, fara doar si poate comunele amintite de tine trebuie incorporate in municipiu la o anumita data. Insa problema Florestiului este foarte urgenta si nu cred ca actualele autoritati sunt capabile sa isi mareasca foarte mult performantele. Daca pana la urmatoarele alegeri locale Florestiul va continua sa existe dpdv administrativ, atunci trenul va fi pierdut, nu se va mai putea face nimic. Aceasta comuna este intr-un punct de cotitura, iar cei care sunt la butoane habar nu au de ce se intampla.
Sorin11-1-2017, 15:21
Florestenii ar trebui sa stie ca nici la Cluj nu sunt prea multe autobuze mov. Sunt doar 40 de autobbuze mov noi dintr-un total de 250 de autobuze. Restul de peste 200 sunt niste vechituri verzi din preistorie care au fost trimise la casat in Franta si le-a cumparat CTP Cluj cand sa le faca francezii fier vechi. Autobuzele mov noi circula in special in Zorilor (unde locuieste primarul Bokistan) si in Manastur si Marasti. In schimb, in cartierele Gheorgheni si Grigorescu e plin de rable verzi exact ca in Floresti si doar rar mai vezi cate un autobuz mov. Asa ca aia din Floresti nu sunt mai neindreptatiti decat clujenii care sunt obligati sa circule cu rablele verzi
vali11-1-2017, 15:36
In Gruia nu circula niciun autobuz nou. Numai harburi verzi in care te congelezi iarna si vara faci dus.
sicilianul11-1-2017, 15:59
@Sorin Bosii CTP-ului au recunoscut ca au un parc auto vechi si cu probleme si au anuntat ca vor cumpara inca 50 de autobuze noi si 7 tramvaie. Asta inseamna situatia se va imbunatati putin si ca o sa mai scapam de o parte dintre vechituri,
georgian11-1-2017, 15:19
Domnu' Boc, sa stiti ca Polus-ul (ma rog, Vivo) nu e in municipiul Cluj-Napoca, e in Floresti. Si pe linia 24B circula autobuze noi.
gigi11-1-2017, 15:39
Dar se folosesc de el clujenii, nu merge mei departe, desi da Vivo este in Floresti.
clujean suparat11-1-2017, 15:00
La cat de greu se circula prin Cluj si ce manevre trebuie sa faca soferii autobuzelor imense de culoare mov pe stradutele si asa inghesuite ale clujului mai bine s=ar folosi numai pentru zona metropolitana, in conditiile in care toata lumea care munceste la Cluj Napoca si vine in oras zi de zi indirect PLATESTE IMPOZITE SI TAXE LA Cluj Napoca, cota parte din impozitele pe salarii tva sau taxe speciale raman la locul unde-si desfasoara activitatea economica, acesti oameni care locuiesc in Floresti nu au avut loc in Cluj Napoca cred ca nu de bezmetici s-au mutat si si-au cumparat cutii de chibrituri in minunatul Floresti. Municipalitatea Cluj Napoca a trenat si treneaza in continuare dezvoltarea orasului vezi contractul de dezvoltare imobiliara DEALUL LOMB unde in prima campanie cand a iesit in primul mandat BOC a promis dezvoltarea zonei, cat timp a trecut si nu a tras nicio conducta dar a pierdut procesele cu dezvoltatorul si acum va trebui sa platim zeci de milioane de euro.
georgian11-1-2017, 15:17
Daca nu incap pe strazile din Cluj cum iti imaginezi ca ar incapea pe ulitele din Floresti?
clujean suparat11-1-2017, 15:28
mai sus ai perfecta dreptate ca Polus este in Floresti, oare de ce circula in zona metropolitana?
Io11-1-2017, 14:39
Florestenii se poarta ca saracii, dar au pretentii. O comunitate locala fara bani nu poate creste.

Cele mai citite ştiri din Social

6445 vizualizări
22-11-2017, 11:12
Boc: Trebuie să dispară toate parcările de pe Nicolae Titulescu și Calea Florești» Vezi tot
3319 vizualizări
21-11-2017, 16:39
Imaginea zilei! Trafic de coșmar în Cluj-Napoca - FOTO» Vezi tot
3007 vizualizări
22-11-2017, 11:20
Banda dedicată autobuzelor este un succes. Din Mărăști se ajunge mai repede în centru» Vezi tot
2381 vizualizări
21-11-2017, 16:24
Accident pe Memorandumului! BMW lovit în plin. A virat în fața autobuzului - VIDEO» Vezi tot
1419 vizualizări
17-11-2017, 14:14
Descoperire macabră la Pata Rât: Nou născut aruncat la gunoi - FOTO» Vezi tot

Sondaj de opinie:

Dacă în toamnă ar fi alegeri parlamentare, ce partid ați vota?