Floreștenii se plâng că îngheață în autobuze. De ce mijloacele de transport MOV nu AJUNG și la ei

 

Floreștenii se plâng de faptul că autobuzele sunt înghețate și circulă în frig. Ei ar dori ca autobuzele MOV, cumpărate de Primăria Cluj-Napoca, să îi deservească și pe ei.

 

Primarul Emil Boc a explicat la achiziția acestor mijloace de transport că cele 40 de autobuze noi de culoare mov, vor circula numai pe rutele din oraș, nu și în zona metropolitană.

 

Cele 40 de autobuze cumpărate de Primărie vor circula numai în Cluj-Napoca, fiind o formă de respect pentru banii clujenilor. Oricât ne-ar critica unii sau altii trebuie să se înțeleagă că acele investiții făcute de clujeni vor deservi clujenii. Astfel, cele 40 de autobuze vor circula numai în municipiul Cluj-Napoca”, a declarat primarul Emil Boc.

 

Primăria Cluj-Napoca este acționar la Compania de Transport Public Cluj, iar autobuzele au fost cumpărate prin infuzie de capital.

 

Consiliul Local Florești ar putea face același lucru, dar este greu de crezut că se va realiza ceva. Consilierii din comuna de lângă Cluj-Napoca nu sunt de acord să facă infuzie de capital nici în cazul SC Quatro Eco Salub, care să fie transformată în societate pe acțiuni. 

 

Șulea, despre problema deșeurilor menajere din Florești: Decizia e la consilierii locali - VIDEO

Comentarii Facebook