Social

Floreștenii se plâng că îngheață în autobuze. De ce mijloacele de transport MOV nu AJUNG și la ei

   

Floreștenii se plâng de faptul că autobuzele sunt înghețate și circulă în frig. Ei ar dori ca autobuzele MOV, cumpărate de Primăria Cluj-Napoca, să îi deservească și pe ei.

 

Primarul Emil Boc a explicat la achiziția acestor mijloace de transport că cele 40 de autobuze noi de culoare mov, vor circula numai pe rutele din oraș, nu și în zona metropolitană.

 

Cele 40 de autobuze cumpărate de Primărie vor circula numai în Cluj-Napoca, fiind o formă de respect pentru banii clujenilor. Oricât ne-ar critica unii sau altii trebuie să se înțeleagă că acele investiții făcute de clujeni vor deservi clujenii. Astfel, cele 40 de autobuze vor circula numai în municipiul Cluj-Napoca”, a declarat primarul Emil Boc.

 

Primăria Cluj-Napoca este acționar la Compania de Transport Public Cluj, iar autobuzele au fost cumpărate prin infuzie de capital.

 

Consiliul Local Florești ar putea face același lucru, dar este greu de crezut că se va realiza ceva. Consilierii din comuna de lângă Cluj-Napoca nu sunt de acord să facă infuzie de capital nici în cazul SC Quatro Eco Salub, care să fie transformată în societate pe acțiuni. 

 

Șulea, despre problema deșeurilor menajere din Florești: Decizia e la consilierii locali - VIDEO

coral nou_1.png
11-1-2017, 14:35
47 vizualizări
52 comentarii
MARIA JORGE14-9-2017, 20:32
Căutați un împrumut de investiții, un împrumut de autoturism, un împrumut pentru locuință, un împrumut student, un împrumut pentru decontarea datoriilor și un credit privat? Nu căutați mai mult pentru că sunteți în locul potrivit pentru soluțiile dvs. de împrumut chiar aici! acordăm împrumuturi companiilor, entităților private și persoanelor fizice, la o rată a dobânzii scăzută și accesibilă de 2%. Ne puteți contacta prin e-mail prin: (mariajorgeglobalfinance@gmail.com)

APLICAREA DATELOR

1) Denumirea ...........................
2) Țara .......................
3) Adresa ......................
4) Sexul ........................
5) Starea civilă .............
6) Ocupația ................
7) Numărul de telefon ...........
8) poziția în locul muncii .....
9) venit lunar ....................
10) Suma împrumutului .........
11) durata împrumutului .....
12) Scopul împrumutului ..................
13) Data nașterii ........................

Mulțumesc.
Ramona Enache10-9-2017, 14:43
Numele meu este Ramona Enache, locuiesc în orașul Craiova și adresa mea este str. Bucovina, nr.11, bl. I30, sc.1, România.
Sunt o femeie de afaceri și am abordat băncile pentru asistență la împrumut, dar cerințele și cerințele lor au fost prea mari pentru mine, așa că am decis să caut online dacă voi vedea un creditor privat de unde pot împrumuta de la o rată scăzută a dobânzii.

Din păcate, am văzut atât de mulți advertiseri on-line și am contactat unul dintre ei și numele ei este STELLA KANE LOAN COMPANY, am depus tot ce este necesar din partea mea ca pe un împrumutat, dar nu am știut că voi intra într-o problemă financiară . Am plătit suma de 7.500 de euro pentru un împrumut pe care nu l-am primit.
Ca urmare a căutării mele pentru o companie de împrumuturi de încredere private, am văzut un alt anunț online și numele companiei este COMPANIA DE LUCRU MONDIAL din Nigeria. Am pierdut cu ei suma de 5.000 de euro și până în ziua de azi nu am primit împrumutul pentru care am aplicat.

Dumnezeu să fie gloria, un prieten al meu care a solicitat un împrumut și a primit de asemenea împrumutul, a introdus-o într-o companie de încredere unde funcționează doamna Ana Mihai, directorul filialei, și am solicitat un împrumut de suma de 60.000 de euro și au cerut pentru acreditările pe care le-am depus și după ce mi-au terminat verificarea detaliilor, împrumutul a fost aprobat pentru mine și am crezut că este o glumă și poate că este unul dintre acele acte frauduloase care m-au făcut să pierd bani, dar am fost uimit când Mi-am luat împrumutul în mai puțin de 24 de ore pentru o dobândă scăzută de 2% fără garanții. Sunt foarte fericit că DUMNEZEU a folosit prietenul meu care ia contactat și mi-a prezentat-o ​​și pentru că am fost salvat de la a-mi lua afacerea în aer și a lichidat și astăzi afacerea mea zboară în indoneziană și nimeni nu va spune că nu știți despre compania mea de modă.

Așadar, sfătuiesc toți oamenii care trăiesc în România și în alte țări care au nevoie de împrumuturi pentru un scop sau celălalt pentru a vă contacta
Doamna Ana Michael prin e-mail: (anamichaelguarantytrustloans@gmail.com)

Puteți să mă contactați dacă aveți nevoie de alte informații prin e-mail: (ramonaenache954@gmail.com)
Dobson26-8-2017, 15:36
De ce aveți dificultăți financiare? Aveți nevoie de un împrumut pentru
Consolidarea datoriilor, construcții, împrumuturi imobiliare, refinanțare,
Bancnote personale sau de urgență? Ești om de afaceri?
Femeile care intenționează să-și extindă afacerea, oferim tot felul de împrumuturi.Dacă sunteți interesați să ne contactați astăzi despre:
dobsonquickloan@gmail.com pentru mai multe informații.
lee7724-8-2017, 20:05
Buna ziua tuturor creditorilor de credite private (Lee Hernandez, Loan, Firm) Furnizez tot felul de împrumuturi, împrumuturi de afaceri la domiciliu pentru consolidarea capitalului personal pentru împrumuturi pentru studenți etc. Ofer credite persoanelor fizice la rata de 3% și compania cea mai de încredere și mai sigură
in lume.
Dacă sunteți interesat atunci contactați această firmă privată acum pentru a oferi împrumut tuturor
Categoriile de solicitanți, fie că sunt companii sau pentru utilizarea personalului, mai jos sunt detaliile de contact ale companiei
Trimiteți un e-mail la: Leehernanadezloanfinance@gmail.com
Felul meu de viata clienti viitoare multumesc.
Mr Johnson Pablo23-8-2017, 5:12
Buna,

          Aveți nevoie de împrumut? Puteți rezolva problemele dvs. atunci când ajungeți aici. Sunt doamna Anna. Din România, săptămâna trecută, luni am căutat un împrumut pentru a-mi plăti facturile, așa că am ajuns în mâinile diferitelor escrocherii și am fost înșelătorii de către creditor diferit. Dacă nu era pentru doamna cea mai bună prietenă a mea, Johnson Pablo (CEO) Johnson Pablo Loan Company și mă ajută cu un împrumut de 100.000 de euro fără stres. Deci, oamenii mei buni din România, îl puteți contacta prin e-mail: johnsonpabloloancompany@gmail.com Și nu uitați să-i spuneți că vă trimit la compania sa.
ALICIA RADU4-8-2017, 0:39
Buna,
Sunt doamna Alicia Radu, creditor privat de împrumut, care acordă împrumuturi pentru oportunități de viață. Sunteți în orice fel de dificultăți financiare? Are nevoie de un împrumut pentru consolidarea datoriilor, la o rată de construcție de 2%, împrumut imobiliar, refinanțare, scop personal, de afaceri sau bani de urgență? Sunteți un om de afaceri sau femei care se gândesc la extinderea afacerii dvs. oferind împrumuturi de toate tipurile. Dacă sunteți interesat, contactați-ne astăzi prin (aliciaradu260@gmail.com)


APPLICATION DATA

1) Numele complet:
2) Țara:
3) Adresa:
4) Stat:
5) Sex:
6) Starea civilă:
7) Ocupatia:
8) Număr de telefon:
9) Poziția curentă în locul locului de muncă:
10) Venit lunar:
11) Suma imprumutului necesar:
12) Durata împrumutului:
13) Scopul împrumutului:
14) Religia:
15) Ați aplicat înainte:
16) Data nașterii:
Mulțumiri,
JIM BUFFER24-6-2017, 17:46
Salut, căutați un împrumut foarte autentic? La o rată convenabilă de interes? Procesat în 24 de ore. Ați fost refuzat în mod consecvent de băncile dvs. și de alte instituții financiare? Trust Funds oferă împrumuturi cuprinse între 1.000.00 și 50.000.000,00, la o rată a dobânzii de 2%. Contactați-ne astăzi prin e-mail: trustfunds804@outlook.com
victoria alberto17-3-2017, 18:16
Bună ziua, numele meu este Victoria Alberto, o victimă a fraudei în mâinile creditorilor false. i-au pierdut aproximativ 45000.00euro pentru că am nevoie de un capital mare de 200,000.00.euro aproape că am murit, am avut nici un loc pentru a merge. afacerea mea a fost distrusă, iar în acest proces am pierdut fiul meu. Nu am putut sta din nou, acest lucru se întâmplă. martie 2016, am întâlnit un prieten care mi-a prezentat o mamă bună, dna Olivia Daniel, care în cele din urmă ma ajutat să asigure un credit într-o companie. mamă bună Vreau să folosesc această ocazie pentru a vă mulțumesc, și poate Dumnezeu să continue să vă binecuvânteze. Am dori, de asemenea, să folosească această oportunitate de a consilia colegi România, că există mai multe escroci acolo, așa că, dacă aveți nevoie de un împrumut, și doresc să obțină un credit rapid, numai prin dna înregistra Olivia Daniel prin e-mail: (oliviadaniel93@gmail.com ). De asemenea, puteți să mă contactați prin intermediul acestui e-mail: (victoriaalberto78@gmail.com). dacă aveți orice îndoială. te rog ea este singura persoană de încredere și de încredere.
Mulțumesc.
lulu cluj12-1-2017, 23:59
Cu caruta se vine in Cluj !!! Multe vinituri ,,,dar in Flocesti ???? multumiti lui Sulici !!!! >>>si mafiei imobiliare !!!!
Daniel12-1-2017, 16:13
Nimic nou sub soare, cu problema asta se confrunta ne confruntam si noi in Cluj de cand lumea. Carutele alea verzi de autobuze is prea vechi si chiar daca ar vrea sa le repare instalatia de incalzire, nicaieri nu se mai gasesc piese de schimb pentru asa autobuze vechi. Autobuze din astea nu se mai fabrica de vreo 20 de ani. Altfel ii o traditie sa ingheti iarna in ele si vara sa faci sauna in autobuzele lui peste prajit. Solutia ii sa se investeasca in autobuze noi, decente. Oamenii dau bani pe bilete si abonamente asa ca au dreptul sa pretinda conditii decente.
paul12-1-2017, 8:01
Sa le ia Sluea ca l-au ales saraciile, astea-s luate din banii pensionarilor clujeni.Sa stea-n ghetou daca asta a ales ca salubritatea n-o platesc gunoaiele.
Mda12-1-2017, 2:22
Sa sugă floreștenii si sa le cumpere primaria floresti .
ciuciu12-1-2017, 10:26
Sa o suga mata gunoiule!!
@Mda12-1-2017, 11:14
Ia gandeste si tu un pic cu cat creier mai ai acolo in scofarlie. Unde crezi ca lucreaza 80% din floresteni? Nu te-a injurat nimeni, prin felul in care vorbesti, arati ca nu meriti nici autobuzele alea mov. Ar trebui sa mergi cu caruta.
tz12-1-2017, 12:52
Nu are absolut nciio importanta unde lucreza, ci unde isi platesc impozitele si taxele; daca vreti sa traiti ca la oras si vreti si voi sa fiti oraseni ci nu sateni de Floresti, dati de pamant cu Sulea asta al vostru si deveniti ca si Someseni un cartier al Clujului. La ce va folosesc acei biroctati cu primarul in frunte, numai sa le platiti salariile si pensiile?
@tz12-1-2017, 16:06
Ai dreptate mah tz. Florestenii ar trebui sa dea de pamant cu sulea, asa cum si clujenii ar trebui sa dea de pamant cu boc
poov11-1-2017, 22:39
stiridesuji doar scandal cauta, in loc sa spuna ca florestenii vor caldura in autobuze, ca si alea verzi au sistem de incalzire, ei o baga cu alea mov ca sa faca circul

si v-am mai zis, astia cu "clujenii le-au cumparat", am inteles dar cine le repara si cine le plateste combustibilul tot clujenii? ratuc ofera un serviciu in floresti, si oamenii platesc pentru el, e o firma privata, inainte era Fany, deci e normal sa ceara conditii mai bune, acum autobuze mov nu avem nevoie, dar sa ne dea autobuze cu caldura in ele!!
Horia Sulea11-1-2017, 19:59
Dupa ce ca v-ati mutat in apartamente luate cu 300 de euro metru patrat ca toti saracii, mai ridicati si pretentii de confort termic in autobuze sau ridicat gunoiul de pe strazi.

Da' ca va tin impozitele coborate si nu contribuim cu nimic la bugetul CTP va place, fir-ati ai dreacu' da saraci.
Horia Sulea11-1-2017, 19:56
Luati taxi saraciilor, numai va tot planget!!
cretepe11-1-2017, 19:27
Avem parte de astfel de autobuze si pe linia 24 / 24B , era un frig intr-unul d-asta care mergea spre polus de stateai cu fas pe tine si credeai ca stateai dezbracat. Erau -10 grade in autobus, geamurile erau inghetate. In alte tari civilizate nici nu se concepe asa ceva..Soferul era cu 7 paturi pe el si 20 de haine... pai se poate asa ceva? Cum poate sa ii dea ma drumul la unu d-asta pe traseu? Nu ne mai civilizam nici in 10000 de ani
speed12-1-2017, 8:32
mai taie din ele dale dracu
silviu11-1-2017, 18:44
Cu asemenea rebuturi de autobuze vechi nu-i de mirare ca lumea ingheata. Dar sa stie cei din Floresti ca si clujenii au parte de aceleasi conditiisi de autobuze la fel de proaste si vechi. Exceptia o reprezinta 40 de autobuze noi dar care sunt prea putine in raport cu vechiturile. Autobuzele ca cel din poza au fost fabricate in Franta in urma cu 25 de ani si au fost folosite timp de 10 ani in Paris, dupa care au fost scoase din circulatie. Si pentru ca pe ei ii costa mai mult sa le duca la fier vechi, le-au trimis in Romania dupa mai multi ani in care au fost trase pe dreapta iar acum noi ne "bucuram" de rablele pe care le-au aruncat ei.
Florin11-1-2017, 18:09
Si in Cluj e la fel, in autobuzele vechi e mai rau ca in congelator. Asa ca nu-s florestenii cei mai napastuiti
Pop11-1-2017, 17:43
Un autobuz renault agora are 17,8 metrii, motorul o are in spate iar furtunele sunt trase pe sub autobuz in exterior.daca are radiatorul in fundat sau pompa de recilculare defecta , atunci va lipsii caldura si de accea este frig
Popa11-1-2017, 18:45
In ce limba scrii?
poov11-1-2017, 22:37
in limba romana, omul explica ca de fapt ele au caldura, dar sunt defecte sistemele, pai sa le repare neag
dana11-1-2017, 17:28
https://www.petitieonline.com/demisia_primarului_din_floresti
Dana11-1-2017, 17:27
https://www.petitieonline.com/contact/154646

Semneaza si tu petitia daca iti pasa !
Reclama11-1-2017, 17:12
Cati bani ati luat de la quattro salub sa le faceti reclama? Oricum ctp-ul e de c****, autobuzele in cj nu respeta niciun program. Ce sa mai zic de zona metropolitana. Daca te urci la capat de linie vei observa ca nici in cj nu se da caldura, doar se aglomereaza pe parcurs si se incalzeste. Nu inteleg de ce ai vrea sa mai circuli cu autobuzul in Cluj ca sa astepti autobuzele care vin cand vor? Sa ingheti iarna de frig si vara sa mori de frig? Sa fii furat sa fii batut? Sa fii scuipat de controlori? Luati-va ba saracilor o masina si aglomerati orasul, parcari oricum nu sunt.
someseni11-1-2017, 17:06
raspunsul e simplu: ce autobuze sa iei cand colectezi la bugetul local din impozitul pe un apartament de doua camere in Floresti un sfert din cat iei pe unu de doua camere in cluj....si saraci si cu pretentii...de ce nu vreti sa va uniti cu Clujul?:)
unu11-1-2017, 17:50
esti rau informat....
Carlos11-1-2017, 21:59
Lasa-i ma sa nu se uneasca satenii astia cu noi crema oraseneasca. La cotet cu ei :))
(va apărunuea publicat)11-1-2017, 16:44
Locuiesc in Floresti si mi se pare normala decizia lui Boc . Sulea de ce nu poate sa achizitioneze autobuze sau macar sa puna instalatii de climatizare pe cele existente ???? ( solutii sunt destule si nu foarte scumpe ) . A calculat cineva doar din Vivo ( fost Polus ) cati bani merg lunar la primaria Floresti ????
unu11-1-2017, 16:43
Locuiesc in Floresti si mi se pare normala decizia lui Boc . Sulea de ce nu poate sa achizitioneze autobuze sau macar sa puna instalatii de climatizare pe cele existente ???? ( solutii sunt destule si nu foarte scumpe ) . Asa cum Sulea nu a cedat
(va daapărea publicat)d11-1-2017, 16:34
Pt ca nu au fost cumparate din banii lor, ci din banii clujenilor. Sa si cumpere si ei de care vor.
Doc11-1-2017, 16:20
Autobuzele respective au fost cumparate cu bani de la bugetul local Cluj-Napoca...prin urmare ele TREBUIE sa deserveasca doar cetatenii din interiorul municipiului, care au contribuit cu taxe si impozite de sute sau mii de lei la bugetul local.
Din cate tin eu minte, florestenii nu au dat nici un leu pentru aceste autobuze mov...in loc sa se planga de conditiile "nasoale" din comuna, poate ar fi mai bine, daca s-ar interesa pe ce cheltuie banii primarul lor, ce planuri are etc....
P.S. Cand au fost cumparate autobuzele, Boc+Neag au dat declaratii in toata presa locala, cum ca aceste autobuze vor fi folosite exclusiv pe teritoriul municipiului. @stiridecluj...voi arhiva nu aveti? sau din cauza ca nu ninge in Cluj nu mai aveti ce scrie?

poov11-1-2017, 16:10
intrebarea e pusa prost, vreti sa dea si pentru floresti unu de samanta? o sa va dea unul mov si pentru acolo, si tot asa, o sa fie 19 verzi si unu mov

desi si florestiul ar merita unul sau doua mov din 40, pentru ca acolo se platesc cele mai multe abonamente si bilete, cei de acolo 90% au asa ceva, plus numarul de pensionari e foarte mic, deci gratuit nu prea ai sa vezi, va spun din experienta, sunt doar persoane tinere cu abonament in autobuz... s-au cumparat din banii clujenilor dar reparatiile lor, combustibilul si altele sunt si din banii florestenilor acum ma rog...

dar cum am zis intrebarea e pusa prost, intrebarea e: de ce nu se introduc aeroterme, sau alte instalatii de incalzire pe autobuzele astea? eu cred ca toate sunt dotate mai ales cu incalzire pentru iarna, care poate e stricata si se poate repara, desi ele sunt din franta din 1990, eu nu cred ca francezii tremurau de frig in ele! deci odata aceste instalatii au functionat

p.s. Va rog sa nu mai ii faceti saraci si in toate felurile, in floresti sunt cei mai multi oameni cinstiti, care si-au luat imprumuturi din banci sa isi cumpere apartamente, nu ca altii care au furat (vezi case, vile, bmw-uri) sau altii care l-au primit gratuit de la parinti sau de la stat, oamenii astia si-au vazut de treaba lor, au intemeiat o familie si intr-adevar sunt mai "prosti" ca restul ca sunt corecti, ar trebui si ei sa umble cu tot felul de smecherii, evaziuni si diferite fraude, sa fie si ei "mafioti de mafioti"
student11-1-2017, 17:01
Sa intre Florestiul in componenta Clujului, ca si cartier, si apoi ce o sa circule "movitele" si pe acolo.
Ovi11-1-2017, 15:47
Autobuzele noi nu ajung nici pentru nevoile Clujului. Clujul are prea putine autobuze noi si nu isi permite sa le faca cadou Florestiului. Ar trebui sa se implice si primaria Florestiului si sa cumpere macar vreo 2-3 autobuze noi pentru floresteni. N-am nimic cu cei din Floresti si intr-un fel chiar ii inteleg insa aici n-au dreptate.
radukku11-1-2017, 15:39
Nu s-a mai vorbit de mult timp despre asta, dar ideal ar fi incorporarea comunei Floresti in municipiu. Administratia de acolo poarta o palarie mult prea mare si este incapabila sa gestioneze probleme simple, cum ar fi gunoiul, transportul in comun, implementarea regulilor elementare de urbanism, poluarea fermei, tiganii de pe marginea Somesului, centurile etc. Fara finantele si expertiza municipiului, sunt iminente ghetoizarea si transformarea Florestiului intr-o abominatie suburbana incapabila de a se autosustine.
clujean suparat11-1-2017, 15:47
Total de acord dar si Baciu Apahida, Feleac, Clujul trebuie sa se extinda
radukku11-1-2017, 16:01
@clujean suparat, fara doar si poate comunele amintite de tine trebuie incorporate in municipiu la o anumita data. Insa problema Florestiului este foarte urgenta si nu cred ca actualele autoritati sunt capabile sa isi mareasca foarte mult performantele. Daca pana la urmatoarele alegeri locale Florestiul va continua sa existe dpdv administrativ, atunci trenul va fi pierdut, nu se va mai putea face nimic. Aceasta comuna este intr-un punct de cotitura, iar cei care sunt la butoane habar nu au de ce se intampla.
Sorin11-1-2017, 15:21
Florestenii ar trebui sa stie ca nici la Cluj nu sunt prea multe autobuze mov. Sunt doar 40 de autobbuze mov noi dintr-un total de 250 de autobuze. Restul de peste 200 sunt niste vechituri verzi din preistorie care au fost trimise la casat in Franta si le-a cumparat CTP Cluj cand sa le faca francezii fier vechi. Autobuzele mov noi circula in special in Zorilor (unde locuieste primarul Bokistan) si in Manastur si Marasti. In schimb, in cartierele Gheorgheni si Grigorescu e plin de rable verzi exact ca in Floresti si doar rar mai vezi cate un autobuz mov. Asa ca aia din Floresti nu sunt mai neindreptatiti decat clujenii care sunt obligati sa circule cu rablele verzi
vali11-1-2017, 15:36
In Gruia nu circula niciun autobuz nou. Numai harburi verzi in care te congelezi iarna si vara faci dus.
sicilianul11-1-2017, 15:59
@Sorin Bosii CTP-ului au recunoscut ca au un parc auto vechi si cu probleme si au anuntat ca vor cumpara inca 50 de autobuze noi si 7 tramvaie. Asta inseamna situatia se va imbunatati putin si ca o sa mai scapam de o parte dintre vechituri,
georgian11-1-2017, 15:19
Domnu' Boc, sa stiti ca Polus-ul (ma rog, Vivo) nu e in municipiul Cluj-Napoca, e in Floresti. Si pe linia 24B circula autobuze noi.
gigi11-1-2017, 15:39
Dar se folosesc de el clujenii, nu merge mei departe, desi da Vivo este in Floresti.
clujean suparat11-1-2017, 15:00
La cat de greu se circula prin Cluj si ce manevre trebuie sa faca soferii autobuzelor imense de culoare mov pe stradutele si asa inghesuite ale clujului mai bine s=ar folosi numai pentru zona metropolitana, in conditiile in care toata lumea care munceste la Cluj Napoca si vine in oras zi de zi indirect PLATESTE IMPOZITE SI TAXE LA Cluj Napoca, cota parte din impozitele pe salarii tva sau taxe speciale raman la locul unde-si desfasoara activitatea economica, acesti oameni care locuiesc in Floresti nu au avut loc in Cluj Napoca cred ca nu de bezmetici s-au mutat si si-au cumparat cutii de chibrituri in minunatul Floresti. Municipalitatea Cluj Napoca a trenat si treneaza in continuare dezvoltarea orasului vezi contractul de dezvoltare imobiliara DEALUL LOMB unde in prima campanie cand a iesit in primul mandat BOC a promis dezvoltarea zonei, cat timp a trecut si nu a tras nicio conducta dar a pierdut procesele cu dezvoltatorul si acum va trebui sa platim zeci de milioane de euro.
georgian11-1-2017, 15:17
Daca nu incap pe strazile din Cluj cum iti imaginezi ca ar incapea pe ulitele din Floresti?
clujean suparat11-1-2017, 15:28
mai sus ai perfecta dreptate ca Polus este in Floresti, oare de ce circula in zona metropolitana?
Io11-1-2017, 14:39
Florestenii se poarta ca saracii, dar au pretentii. O comunitate locala fara bani nu poate creste.
YULI23-6-2017, 16:34
Buna,
Numele meu este Yuli of South Jakarta din Indonezia, vreau să folosesc acest mediu pentru a sfătui pe toată lumea să vă fie atent în obținerea unui împrumut aici, atât de mulți creditori de împrumut aici sunt toți escrocii și sunt doar aici pentru a vă înșelăci din banii dvs., Am solicitat un împrumut de aproximativ 200 de milioane de la o femeie din Dubai și am pierdut aproximativ 10 milioane de euro fără a lua împrumuturi, au cerut din nou și din nou costul, plătesc aproape 10 milioane de euro încă nu am primit un împrumut,

Dumnezeu să fie gloria, am întâlnit un prieten care tocmai a aplicat împrumutul și a obținut împrumutul fără stres, așa că mi-a prezentat-o ​​doamnei Olivia Daniel și am cerut 400 de milioane, cred că a fost o glumă și O fraudă, dar am primit împrumutul meu în mai puțin de 24 de ore doar 2% fără garanții. Sunt foarte fericit pentru că am fost salvat de la săraci.

Așa că am sfaturi tuturor oamenilor de aici, care au nevoie de împrumuturi pentru a contacta
Doamna Olivia Daniel, prin e-mail: (oliviadaniel93@gmail.com)

Puteți să mă contactați dacă aveți nevoie de alte informații prin e-mail: (yuliy3531@gmail.com)

Încă o dată vă mulțumesc tuturor că ați citit mărturia mea și că Dumnezeu poate continua să ne binecuvânteze pe toți și să ne dea viață lungă și prosperitate

Cele mai citite ştiri din Social

1972 vizualizări
22-9-2017, 11:44
Traficul în Florești blocat complet, vineri dimineața, din cauza unei mașini defecte» Vezi tot
1787 vizualizări
21-9-2017, 15:00
Eroii neștiuți ai ”uraganului” care a lovit Clujul! Polițiștii din Măguri Răcătău nu au stat cu mâinile în sân» Vezi tot
1743 vizualizări
22-9-2017, 11:12
Florești: Pistol radar cu laser folosit pentru vitezomani» Vezi tot
1621 vizualizări
21-9-2017, 13:27
Unde era tânăra din Huedin dată dispărută de familie - FOTO» Vezi tot
1236 vizualizări
21-9-2017, 13:22
Razie a Poliției Rutiere Cluj, în plină furtună! Pietoni amendați pentru traversare neregulamentară - FOTO» Vezi tot

Sondaj de opinie:

Dacă în toamnă ar fi alegeri parlamentare, ce partid ați vota?