Floreștenii certați pentru că își duc copiii cu mașina la școală și blochează traficul: Îi faceți ”handicapați”

 

Floreștenii care se plâng pe Facebook că traficul la ei în comună este cel mai greu din tot județul au fost apostrofați de o internaută, care le-a spus că îi ”cară” cu ei cu mașina și îi fac ”handicapați”. 

 

A început haosul pentru că părinții ”responsabili” își duc odraslele în Cluj la școala respectiv grădi. din Florești, tușesc dacă îi lasă. Copiii de școală trebuie duși cu mașina, ca e mai fain să facem ”handicapați”, în loc să-i lăsăm să se descurce singuri și să meargă cu bus -ul. Aste e, ne merităm soarta!”, a scis Raluca, enervând întreaga comunitate. 

 

Auzi doamna pentru informarea ta. Multi părinți ii duc aici in Floresti, dar datorită conducerii din Floresti școala care fluidifica o mare parte din trafic e tot in construcție de 3ani! De gradinita nu are rost sa vb ca locuri suficiente nu sunt! Deci hai pa! Cand vei fi in situație vei înțelege!! Chiar si cei care învață in Floresti, folosesc mașina pana la școala, caci altfel faci 1 ora pana la școala, la câte autobuze trebuie sa schimbi”, a scris cineva.

 

Tot comentariul e plin de ura si dispret. Si mi se pare normal daca parintii lucreaza in Cluj sa isi duca copiii cu masina personala la scoala. Ce facem atunci? Platim si abonament, dar si benzina pana la Cluj?”, a mai scris un alt floreștean.

 

Dar sunt locuri destule pt toți copiii în grădinițe și în școli în Florești ?:))) Așa stai... nu avem destule grădinițe și destule școli pt populația Floreștiului... offf... iar autobuzele sunt arhipline și insuficiente”, a scris altcineva. ”Pe site- ul gradinitei scria ca mai sunt locuri libere. Deci cred ca argumentul tau tocmai a devenit invalid”, a primit el replica. Altcineva a spus că ”ar fi bine sa ne lămurească o mămică care a încercat și a fost refuzată”, semn că la grădiniță nu ar fi locuri.

 

Au fost utilizatori care i-au și certat pe cei care circulă numai cu mașina: ”Foarte bine... Le meritati! Mereti cu autobuzul cand stiti ce trafic creati! Toti imbecilii mereti exact la aceeasi ora cu masinile... Unu din voi nu s-ar duce cu 10 minute mai repede... le meritati toate astea..

 

Domnu Claudiu, nu e chiar asa cum ziceți dvs, ați urcat in autobuz in aceste 2 zile sa vedeti cum sunt? Va puteti gândi cum e sa te duci cu 2 copii in aceste autobuze super aglomerate?”.

 

Normal ca e trafic. Ia uitati-va din curiozitate in masini; de multe ori e doar soferul. Cum sa nu fie trafic? Voi sunteti traficul!!!”.

 

 

Diferit, acuzată că vrea mai mulți bani pentru a face centura Florești. Firma a dat Primăria în judecată

 

Sursa foto: Facebook

Comentarii Facebook