Fiul lui Gore, Sami David, este apărat de fratele lui într-o SCRISOARE DESCHISĂ foarte realistă

 

Sami David (foto), fiul lui Gore, a înjunghiat un agent de pază de la firma Scutul Negru și a fost arestat. Fratele acestuia, Eli David, a povestit pentru Știri de Cluj tot ce s-a întâmplat la clubul Romantic.

 

Eli David a relatat și ce s-a îmtâmplat în orele care au trecut după incident și cum și-a sfătuit fratele să se predea procurorilor și să recunoască cele întâmplate. Sami David este acum cercetat în stare de arest. Fratele acestuia a povestit, într-o scrisoare deschisă, că Sami David ar fi fost înjurat și s-a simțit amenințat de agentul de la Scutul Negru. ”A atacat cu cuțitul de frică. Se temea că va fi bătut, mai ales că erau doi agenți de securitate care l-au scos din clubul Romantic”, a povestit Eli David. 

 

El i-a spus lui Sami David să se predea și chiar a fost felicitat de procurori pentru această inițiativă. (Citește mai jos întreaga scrisoare).

 

Surse judiciare susţin că fiul lui Gore, Sami David, s-a dus în clubul Romantic, în jurul orei 4 dimineața, și a fost poftit de agenţii de ordine să părăsească localul, deoarece în urmă cu trei săptămâni a mai provocat un scandal. Atunci, fiul lui Gore a fost implicat într-o bătaie cu mai mulţi tineri din ”groapa” din Mărăşti, conduşi de un anume "Picaciu". 

 

Agenţii de pază de la Scutul Negru l-au imobilizat la vremea respectivă şi l-au predat jandarmilor.

 

Fiul lui Gore s-a intors la Clubului Romantic, în noaptea de 25 spre 26 iunie, cel mai probabil cu intentia de a se distra. Fiind escortat spre ieşire, la un moment dat, Sami David a scos din buzunar un briceag cu care l-a lovit din întoarcere pe omul de ordine. ”A scos rapid din buzunar un cuţit cu lama foarte mică şi l-a lovit pe agentul de ordine în abdomen, provocându-i răni grave la intenstinul subţire şi ficat. În prima fază agentul de pază nici nu a sesizat că a fost înjunghiat. Abia după ce a văzut că îi curge sânge a sunat la 112 şi a cerut ajutor medical”, spune un poliţist clujean.

 

Redăm mai jos scrisoarea lui Eli David, fiul mai mare al lui Gore: 

 

Sami s-a dus la clubul Romantic cu intenția de a se distra. Când a ajuns acolo a coborât jos, în club, și a stat preț de câteva secunde rezemat de un zid uitandu-se la lume. Dupa aproximativ un minut a venit un angajat al firmei de pază Scutul Negru, care i-a spus să iasă afară că are interdicție. El i-a zis că nu are interdicție, că a vorbit cu un băiat și îl lasă doar să nu facă prostii. Moment în care agentul i-a zis pe un tot neadecvat, bineînțeles adresându-i injurii fratelui meu, că el pune interdicții acolo și face ce vrea. Fratele meu i-a zis: ”Ok plec!”. În timp ce se îndrepta spre ieșire, băiatul de la Scutul Negru i-a făcut semn la alt bodyguard, tot de la Scutul Negru, să vină spre el. Cel de al 2 -lea bodyguard era de 3 ori cât Sami. Probabil că Sami a făcut acest lucru fiind speriat de cei doi. Probabil s-a gândit că dacă i-a făcut semn și celuilalt aget de pază doreau să îl bată și de frică și înjurături l-a înțepat cu cuțitul.

 

El mi-a zis că l-a înjurat și că nu mai are cine sa îl apere .. ca Gore e închis si fratele tău nu e. L-a înjurat și pe el și pe Gore .. și că nu-i pasă de el.

 

Tind să cred că Sami a făcut acest lucru de frică și a fost pentru el un moment de panică și de rătăcire, pe moment, în care nu mai gândea din cauza fricii, ca să nu îl bată agenții afară. Știe toată lumea ce fac unii băieți de la Scutul Negru și câte bătăi provoacă.

 

După ce l-a înjunghiat pe băiat, s-a speriat extrem de tare și nu a știut ce să mai facp, unde să se mai duca. A intrat într-un moment de depresie, moment în care nu a mai realizat ce face, ce s-a întâmplat. Era extrem de speriat.

 

M-a sunat în dimineața aceea, doar că am avut închis telefonul și doar când m-am trezit am văzut 5 apeluri de la el pe mesagerie. L-am sunat, dar avea telefonul închis. Nu am mai dat de el o zi jumate. După care m-a sunat a doua zi, în jurul orei 12.00.

 

Mi-a spus așa: ”Salut ce faci? Ai aflat ce s-a întâmplat? Ce prostie am făcut? I-am zis că da și că unde ești? După vocea ce o avea mi-am dat seama ca era supărat și nu mai știa ce să facă. A vrut să facă și un lucru urât. I-am dat un sfat și i-am zis să ne vedem. Mi-a zis unde e si m-am dus la el. Am vorbit cu el preț de câteva minute și l-am sfătuit să se predea și să recunoască ce a făcut. Mi-a zis că regretă foarte mult ce a făcut, doar că agentul l-a provocat și l-a înjurat. I-a fost frică să nu îl bata având în vedere că pe alții i-au nenorocit băieții de la această firmă de pază.

 

Dupa câteva minute am plecat singur, am vorbit cu un avocat și i-am spus cele întâmplate. După aceea m-am dus înapoi la Sami, unde l-am băgat într-un taxi și l-am dus direct la procuror. L-au felicitat. Nici nu se așteptau să se predea. Au zis că a făcut un lucru bun că s-a predat. Domnii de acolo s-au purtat foarte frumos cu el. A recunoscut tot. Se vedea pe fața lui și pe lacrimi că regretă enorm. Fapta e consumată. Asta a fost, a greșit și își face pedeapsa. Am vorbit cu mai multa lume și am aflat că agenul acela înjunghiat era obraznic și înjura lumea. Nu se purta frumos cu nimeni. Chiar unii agenți ai firmei mi-au confirmat acest lucru.

 

Sper ca acest om să realizeze că, dacă se purta adecvat, ca un om matur, nu ca și un copil, cu Sami și știa cum să vorbească nu se întâmpla nimic. Asta e meseria lor, să aibă grija de un local și scandalagii să îi scoată frumos afară evitând un posibil conflict. Normal că dacă ameninți și înjuri și te porți urât degenerează în tot felu de conflicte.

 

Mie sincer îmi pare rău cele întâmplate. Îmi pare rău pentru Sami. A fost un moment de rătăcire în viata lui. Cuțitul îl purta la el, fiind amenințat cu putin timp în urma la telefon. Primea mesaje cu moartea. Ca îl omoară în casa, eu fiind plecat din țară și nu avea cine să îl mai apere. Era singur.

 

Îmi pare rău și pentru acel băiat că se află în situația aceasta, fiind în spital. Îmi cer iertare eu față de el în numele familie mele, dar eu imi îmaginez câtă durere și suferință a cauzat acest incident, care putea fi evitat pe baza unor cuvinte frumoase. Chiar îmi pare rău și îmi cer iertare încă o dată.

 

Fapta lui Sami a fost un moment de slăbiciune în viața lui.

 

David Eli”.

Comentarii Facebook