Firma de deszapezire Rosal contesta amenda data de primaria Cluj Napoca: "Noi am intervenit cu utilajele la 15 minute dupa ce a nins"


Firma Rosal Grup a anuntat ca cel mai probabil va contesta amenda primita de la Primaria Cluj-Napoca, pentru modul in care s-a intervenit in oras in urma ninsorii din dimineata zilei de joi, 20 ianuarie.

Directorul Rosal Grup Cluj, Sergiu Hossu, a declarat pentru Stiri de Cluj ca "cei vinovati vor plati. Noi vom plati. Sunt totusi sanse foarte mari sa contestam amenda, dar responsabilii cu deszapezirea din Rosal vor fi trasi la raspundere".

Dupa cateva secunde, directorul firmei si-a clarificat pozitia si a afirmat ca amenda va fi contestata, dar ca "utilajele firmei au iesit in teren inca de la ora 6.45, dupa 15 minute dupa ce a nins. S-a asigurat urgenta 1, adica mijloacele de transport in comun, si dupa acea in jurul orei 8.00 s-a mai trecut o data cu utilajele".

In legatura cu afirmatia directorului RATUC Cluj, Liviu Neag, ca autobuzele nu au putut circula timp de o ora din cartierul Zorilor, directorul Rosal a afirmat ca nu a primit nicio reclamatie.

"RATUC nu ne-a semnalat nimic. Este curioasa informatia, mai ales ca noi asiguram urgenta 1, adica mijloacele de transport in comun", a declarat Sergiu Hossu.

Directorul Rosal Grup Cluj a precizat ca, desi considera ca firma pe care o reprezinta a intervenit "conform contractului cu primaria", are totusi sa le reproseze angajatilor faptul ca "ar fi putut interveni mai bine. Tocmai de aceea ii vom sanctiona pe cei responsabili".

Sergiu Hossu a contrazis si informatia din Stiri de Cluj ca firmele de deszapezire "aproape au uitat ca a nins" si a precizat ca "pe camerele de supraveghere ale primariei se vede cum utilajele au lucrat inca de la ora 6.45 si nu de la 8.30 cum ati scris dumneavoastra".

 

Primaria Cluj Napoca a anuntat ca firmele Rosal si Brantner au fost amendate cu cate 50.000 de lei pentru modul in care au facut deszapezirea in dimineata zilei de 20 ianuarie.

Comentarii Facebook