Filmele de la Festivalul Super vor fi proiectate și la Cluj

 

Filmele de la Festivalul Super vor fi proiectate și la Cluj, sâmbătă, 11 iulie, de la ora 22:00, la Zorki Photo Cafe.

 

La ediția a treia a Super, sute de oameni de toate vârstele au venit să vadă scurt-metrajele tinerilor la cele 5 proiecții, să fie în public la cele 5 concerte, să vadă expoziția Coșmar, de artă a adolescenților și să participe la workshop-urile și cursurile de film. Promitem că aceeași atmosferă, cu oameni la fel de super vine și în Cluj mai ales că echipa, inclusiv Luca Istodor, directorul festivalului, va fi și ea prezentă. 

 

Filmele proiectate pe sâmbătă, pe 11 iulie includ cele trei scurt-metraje premiate la Super: Whatever, de Christian Roncea, un film despre hobby-uri considerate ”teribiliste” (premiul juriului), Un Bârlad: Tren, un documentar filmat atunci când un tren face o oprire neașteptată (mențiune) și Criterion, câștigătorul premiului publicului, o alegorie a tendinței omului de a sta în calea propriei fericiri prin auto-impunerea unor idei exagerate despre ce înseamnă eșecul și penibilul.

 

Festivalul Super se află pentru prima oară la Cluj-Napoca. Această proiecție este realizată cu sprijinul Asociației Kilometrul 0 și este găzduită de Zorki Photo Cafe, intrarea fiind liberă. Festivalul Super este realizat cu sprijinul Asociației Vira și a fost finanțat de Centrul Național al Cinematografiei. 

 

Zorki Photo Café se află pe strada Ion Rațiu, la numărul 10.

Comentarii Facebook