Miercuri 24 Aprilie

Filme gratis la noul Cinema Marasti! Vezi ce trebuie sa faci


Cinema Marasti se redeschide vineri, 30 septembrie, dupa cativa ani in care locatia a fost abandonata. Surpriza este ca, pentru clujeni, accesul in cinematograf va fi gratuit.

Inaugurarea noului cinematograf, unde vor avea loc si proiectii 3D, va fi facuta la ora 12.00 de catre primarul municipiului Cluj-Napoca, Sorin Apostu, iar primii care vor intra in sala de cinema vor fi copiii. Publicul va avea acces la filme gratis numai de sambata, 1 octombrie, de doua ori pe zi in weekend si o data pe zi in timpul saptamanii.

Pentru a putea viziona un film, clujenii vor trebui sa prezinte buletinul, pentru a dovedi ca sunt rezidenti si nu trebuie sa plateasca nimic. In cazul in care cineva doreste mai multe locuri si vrea sa fie sigur ca le are, va trebui sa mearga cu 24 de ore inainte de proiectie la primaria din carierul Marasti si sa intre in posesia lor.

Biletele pot fi luate si direct de la cinematograf, cu maxim 15 minute inainte de proiectie, in limita locurilor disponibile.

Sala cinematografului Marasti a fost refacuta si Primaria Cluj-Napoca a cumparat si o instalatie de proiectie moderna. Filmele care vor rula sunt atat romanesti, cat si de productie straina, cu conditia ca inainte sa aiba premiera in cinematografele platite.

 

Foto: Arhiva

Comentarii Facebook