Filarmonica Transilvania si Centrul Cultural in imagini! Concursul international de proiecte a fost lansat oficial - FOTO si VIDEO

 

Concursul international pentru proiectarea spatiului in care va functiona Centrul Cultural Transilvania a fost lansat oficial, iar depunerea proiectelor se va putea face pana in 28 ianuarie 2011.


"Proiectantii vor trebui sa inceapa lucrul pentru acest concurs de solutii pentru Centrul Cultural Transilvania. Vrem sa facem unul dintre cele mai frumoase centre culturale din Europa.

Am lansat un concurs international si sper intr-o participare foarte mare a arhitectilor, pentru a putea incepe lucrarea la Filarmonica Transilvania si pentru a intra in linie dreapta pentru Capitala Culturala Europeana 2020
", a precizat primarul Sorin Apostu.

 

Depunerea proiectelor se va face pana in 28 ianuarie, la ora 10.00, iar deschiderea acestora se va face la ora 12.00, la sediul primariei Cluj Napoca.

 

Arhitectii care vor participa la acest concurs vor primi 60 de puncte pentru oferta urbanistica: modul de folosire a spatiuni si solutiile prin care rezolva circulatia auto, 30 de puncte pentru pretul proiectului si 10 puncte pentru termenul de realizare a proiectului.

Sala de concerte a Filarmonicii va avea 1.200 de locuri pentru spectatori, care sunt distribuite pe trei nivele: la parter 442 de locuri si doua randuri de loje laterale de cate 50 de locuri fiecare, la nivelul I, 150 de locuri la balcon si 128 de locuri in doua randuri de loje laterale, iar la nivelul al II-lea, la balcon, 188 de locuri si in lateral 78 de locuri.

Comentarii Facebook