Fiicele premierului Emil Boc nu vor fi afectate de greva din invatamant

Scolile la care invata cele doua fiice ale premierului nu vor intra in greva in data de 31 mai. In judetul Cluj, 80 la suta dintre cadrele didactice au semnat pentru declansarea grevei, dar sunt scoli unde activitatea nu va fi intrerupta.

?

"Circa 80% dintre cadrele didactice din judetul Cluj au semnat pentru declansarea grevei generale in invatamant in data de 31 mai", a declarat Lucia Cojocaru, presedintele Sindicatului Liber din Invatamantul Preuniversitar Clujean.

?

Liderul profesorilor a precizat pentru Stiri de Cluj ca exista unitati scolare care nu vor intrerupe activitatea, pentru ca nu a fost intrunit numarul necesar de semnaturi. Printre aceste unitati se numara Scoala Radu Stanca din Zorilor, unde invata Patricia, fata cea mica a premierului, Liceul Gheorghe Sincai din centrul orasului, la care studiaza Cezara, a doua fiica a lui Emil Boc, dar si Liceul Avram Iancu si Liceul Sanitar Victor Babes.

?

Confederatiile sindicale din invatamant au stabilit declansarea grevei generale in data de 31 mai, nemultumite de reducerea salariilor cu 25%, de reducerea cu 15.000 a posturilor din invatamant incepand din luna septembrie si de unele prevederi ale Legii Educatiei.

Comentarii Facebook