Fii reporter! Zapada de pe strazile din Cluj Napoca, fotografiata de clujeni - Galerie FOTO

 

Mai multi cititori ne-au trimis fotografii care demonstreaza faptul ca interventia utilajelor de deszapezite luni, 27 decembrie, in Cluj Napoca s-a facut cu intarziere.

 

Fotografiile au fost surprinse intre orele 9.00 si 11.00 atat in Marasti pe strada Traian Vuia, dar si in zona centrala pe strada General Traian Mosoiu.

 

"Pe unde am trecut am vazut ca utilejele de la primarie. Este rusinos sa platim aceste servicii si sa ne riscam viata. Trebuie lanturi de iarna ca sa circuli prin oras. Rusinos este ca in fiecare iarna lucrurile se repeta", a declarat Silviu, unul dintre clujenii care ne-au trimis fotografii pe adresa office@stiridecluj.ro.

 

Reprezentantii primariei Cluj Napoca au declarat ca interventia celor doua firme care se ocupa de deszapezire, Rosal si Brantner, a fost exemplara.

 

"Cele doua firme responsabile cu deszapezirea in municipiu, SC Rosal Grup SRL si SC Bratner Servicii Ecologice SA, au actionat inca din seara zilei de duminica, 26 decembrie (ora 21.30), cu 23 de utilaje pentru combaterea zapezii si a ghetii.

Interventiile au inceput pe strazile in panta, avand cu gradul de urgenta I, dupa care s-a intervenit pe cele de urgenta II si III. Pana acum au fost realizate cate 2 interventii de catre fiecare din cele doua firme (demarate in jurul orei 21.30 si a orei 04.20), dar actiunea de deszapezire este in desfasurare si la aceasta ora
", a declarat purtatorul de cuvant al Primariei Cluj Napoca, Oana Buzatu.

Comentarii Facebook