”Fii prieten pentru doi copii”, campania prin care poți ajuta copiii bolnavi să primească ajutor medical



Fundația ”Părinți din România” organizează o campanie de donații prin care să strângă bani pentru serviciul Peditel, prin care părinții primesc sfaturi medicale non-stop.

PEDITEL 1791 este un call center pediatric non stop, cu o echipa medicala cu 11 medici specialisti, care utilizeaza 26 protocolae medicale, are un soft medical si o centrala telefonica dedicata. Pe linie se afla un medic/ garda, care ofera sfaturi medicale competente, pentru probleme medicale care Nu sunt urgente (pentru asta este 112 Ambulanta si UPU).

PEDITEL 1791 se adresează oricărui părinte care dorește să obțină un sfat medical pentru afecțiuni fără risc vital pentru copilul său.

Peditel este un proiect pentru comunitate, in care ne dorim sa se implice comunitatea. Ajuta deopotriva parintii care rapid, eficient si profesionist sunt consiliati, ajuta UPU pentru ca degreveaza medicii de prea numeroasele cazuri si ajuta ambulanta care redirectioneaza masinile catre cazuri urgente. Si poate cel mai important reface comunicarea medic- pacient si se stabileste increderea. Siguranta copilului este fundamentala”, spun organizatorii campaniei de donații.

În cei 3 ani de funcționare, serviciul a ajutat peste 40.000 de copii, reușind să ajungă de la 18 apeluri pe zi, la 142.

PEDITEL poate fi accesat la numărul de telefon 1791 în rețelele Vodafone, Orange, Telekom fix și mobil, Digi fix și mobil (apelați *1791), iar apelurile sunt cu tarif normal.

Pentru a putea dona bani și a afla mai multe informații despre proiect, intrați AICI.

Comentarii Facebook