Festivalul Peninsula va avea loc în IULIE la Cluj-Napoca - VEZI AFIȘUL - UPDATE

 

Festivalul Peninsula va avea loc în IULIE la Cluj-Napoca. Anunțul oficial va fi făcut de la ora 11.00, într-o conferință de presă, de primarul Emil Boc.

 

Festivalul se va ține în perioada 18 - 21 iulie, pe Valea Gârbăului.

 

Am decis să organizăm împreună, în parteneriat, în acest an, Festivualul Peninsula, în perioada 18- 21 iulie, și Festivalul Delahoya, în perioada 14 -15 iunie. Vom semna astăzi protocoalele de organizare. Dorim ca prin ceea ce se va întâmpla în acest an, Festivalul Peninsula să devină un brand al Clujului”, a declarat Emil Boc. 

 

Locația pe care am stabilit-o pentru Festivalul Peninsula este la Valea Gârbăului, pe un teren de 10 hectare. Primăria Cluj-napoca va asigura condițiile necesare pentru a avea apă, curent electric, drum, transport în comun, iluminat public și mediatizarea festivalului prin mijloacele legale. Aceste utilități le vom prinde în bugetul local, pentru ca totul să fie pregătit”, a mai precizat primarul Emil Boc.

 

Bodor Laszlo, directorul Festivalului Peninsula, a explicat de ce a mutat festivalul de la Târgu Mureș la Cluj-Napoca.

 

Zvonurile privind mutarea festivalului de la Târgu Mureș la mare sau la București circulă de 5 ani. Acum s-a și concretizat. Mulțumim Primăriei Cluj-Napoca și Consiliului Județean. Pentru ca festivalul să crească ne trebuie public și o strategie. Acum elaborăm o strategie pe mai mulți ani”, a declarat Bodor.

 

BILETE FESTIVALUL PENINSULA CLUJ 2013

 

FESTIVALUL PENINSULA CLUJ 2013: De ce s-a mutat la Cluj Festivalul

Comentarii Facebook