Festivalul IRAF se muta pe strada Potaissa

 
Festivalul IRAF se muta pe strada Potaissa, dupa ce Primaria Cluj-Napoca nu a fost de acord sa inchida Piata Muzeului pe durata concertelor.

Organizatorii International Romani Art Festival (IRAF) au programat in Piata Muzeului, in perioada 16-19 iunie, concerte, activitati pentru copii si targul mestesugarilor, dar au fost nevoiti sa accepte schimbarea locatiei pe strada Potaissa.

"Este un spatiu ofertant pentru un eveniment care aduna un public numeros, care va putea asigura vizitatorilor festivalului un confort sporit fata de ce se putea realiza in locatia anterioara. Mai mult, incarcatura istorica si estetica locatiei o fac si mai primitoare pentru o manifestare culturala de dimensiuni majore ca IRAF. Atat Potaissa cat si parti ale strazilor adiacente vor fi transformate timp de 4 zile intr-un centru de cultura efervescent . Clujului i se pregateste o experienta aparte", a spus Emilia Paunescu, co-producator IRAF.

De pe strada Potaissa vor putea fi achizitionate biletele IRAF, in fiecare zi de la ora 16.00. "Restul locatiilor stabilite pentru desfasurarea International Romani Art Festival: Irish & Music  Pub, L’Atelier Café, Teatrul de Papusi Puck si Liceul de Muzica Sigismund Toduta raman neschimbate", au mai anuntat organizatorii.
 
International Romani Art Festival se desfasoara in perioada 16- 19 iunie, la Cluj-Napoca. In cele patru zile vor fi concerte, spectacole de dans, teatru, expozitii de fotografie, lansari de carte, workshopuri, dezbateri, street performance si actiuni in cadrul penitenciarului.

 

Vezi si...

Scandal la Festivalul IRAF! Organizatorii vor sa inchida Piata Muzeului, dar Primaria nu este de acord

Comentarii Facebook