Femeie de 51 de ani, prinsa in timp ce fura din buzunare, in troleibuz

O femeie de 51 de ani a fost prinsa in flagrant, in troleibuz, de politisti in timp ce fura din poseta unei batrane. Asupra ei a fost gasita suma de 600 de lei si 100 de euro si politistii banuiesc ca reprezinta "prada" pe ziua de ieri.

Politistii au urcat in troleibuzul cu numarul 6, care mergea spre Piata Marasti. Ei au mers la pont si au observat-o pe H. Maria, de 51 de ani, care a urcat din statia de pe strada Memorandumului. In momentul in care a ajuns in statia Regionala CFR, femeia s-a apropiat de un calator, o femeie in varsta, si i-a sustras o punga cu documente si bani.

"Hoata" a fost retinuta de politisti in momentul in care a coborat in statia Piata Marasti, avand asupra sa, pe langa documentele furate, 600 de lei si 100 de euro, prada pe ziua de ieri in urma furtului din buzunare. Maria H. a declarat ca a gasit punga pe jos si ca nu a furat-o de la nimeni.

Femeia este cercetata acum pentru furt calificat, si pentru ca este cunoscuta cu antecedente penale a fost retinuta pe 24 de ore pe baza, iar azi va fi prezentata in fata judecatorilor cu propunere de arestare pentru 29 de zile.

Comentarii Facebook