Femeie lovită de mașină la Turda! A refuzat internarea și a MURIT cu zile

 

O femeie a fost lovită de o mașină pe strada Câmpiei din Turda. Inițial, femeia de 77 de ani a refuzat internarea, în ciuda insistențelor medicilor.

 

Femeia a traversat neregulamentar strada și a fost lovită de un șofer de 23 de ani. Victima a fost consultată și avea o plagă la cap, dar a spus că nu are nevoie de internare. S-a dus acasă, dar acolo s-a plâns că are unele dureri. Fiul acesteia a sunat la 112 și a chemat Ambulanța, dar victima a decedat. 

 

Șoferul va fi cercetat acum pentru ucidere din culpă.

 

Medicii cred că femeia ar fi putut fi salvată dacă accepta internarea. ”A avut o plagă craniană fronto-parietală stângă, post traumatică. A fost consultată și i s-a făcut radiografie, dar pacienta a refuzat recomandarea de internare sub supraveghere. Înapoi nu a mai ajuns”, a declarat directorul Spitalulul Turda, Vasile Grumaz.

 

Cauza decesului va fi stabilită de IML Cluj.

-------------------------

UPDATE

 

La data de 5 mai a.c., ora 10:05, pe raza municipiului Turda, nerespectarea regulilor de circulaţie a generat un accident rutier soldat cu decesul unei persoane.

 

Din primele verificări reiese că un tânăr, de 23 de ani, din comuna Sănduleşti,  în timp ce conducea o autoutilitară pe strada Câmpiei, din Turda, a surprins şi accidentat o femeie.

 

Victima, de 77 de ani, din Turda, în calitate de pieton, s-ar fi angajat neregulamentar în traversarea străzii, prin loc nepermis şi fără să se asigure. Aceasta a fost transportată la Spitalul Municipal Turda pentru acordarea îngrijirilor medicale, iar, ulterior, a decedat.

 

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, precizează Poliția Cluj.

Comentarii Facebook