Femeie înșelată cu 8.000 de lei prin metoda ”accidentul”, la Cluj. Cum acționau escrocii



Polițiștii clueni au prins patru persoane care ar fi înșelat o femeie cu 8.000 lei, prin metoda ”accidentul”.

La data de 30 septembrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca au depistat doi bărbaţi şi două femei, bănuiţi de comiterea unei infracţiuni de înşelăciune, prin metoda „accidentul””, informează IPJ Cluj.

Potrivit polițiștilor, în cursul lunii iunie, un bărbat condamnat şi încarcerat în prezent, în altă cauză, ar fi contactat telefonic o femeie, pe care ar fi indus-o în eroare cu privire la faptul că mama acesteia ar fi fost rănită într-un accident rutier, pe o trecere de pietoni din Cluj-Napoca.

Bărbatul ar fi solicitat persoanei vătămate suma de 8.000 de lei, sub pretextul că aceasta este necesară pentru operaţia mamei rănite. Femeia a transferat întreaga sumă solicitată prin serviciul poştal, în două tranşe, aceasta fiind ridicată şi folosită în scop personal de către un bărbat şi două femei din judeţul Călăraşi, complici ai bărbatului deţinut în penitenciar.

Poliţiştii continuă cercetările, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Comentarii Facebook