Femeie cercetată de ofițerii Anticorupție, după ce a încercat să mituiască un polițist la Aeroportul Cluj



Ofițerii din cadrul Direcției Generale Anticorupție Cluj anunță că cerceteazo o femeie pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită.

”Ofițerii Direcției Generale Anticorupție (D.G.A.) – Serviciul Județean Anticorupție (S.J.A.) Cluj au finalizat cercetările iar procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj a dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a inculpatei R.F. pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită”, informează DGA Cluj.

Mai exact, la data de 28.03.2018, R.F. a oferit, cu titlu de mită, suma de 50 de euro unui ofițer de poliţie din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Aeroport Internațional ,, Avram Iancu” Cluj-Napoca, pentru ca acesta să nu își îndeplinească atribuțiile de constatare a unei infracțiuni la regimul trecerii frontierei de stat.

Ofițerul de poliţie a refuzat propunerile şi a denunțat fapta, iar după constatarea infracțiunii, R.F. a fost condusă la Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj, suma de 50 de euro fiind ridicată în vederea indisponibilizării.

Comentarii Facebook