Femei tâlhărite în Gheorgheni. Vorbeau la telefon, când au fost atacate în plină stradă

 

Două femei au fost tâlhărite de un tânăr la mijlocul lunii august, în cartierul Gheorgheni. 

 

Poliția a reușit să îl prindă pe făptaș în 25 august, cu sprijinul Serviciului de Operaţiuni Speciale Cluj. Este vorba despre un tânăr de 19 ani, din Cluj-Napoca, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de ”furt” şi ”tâlhărie”.

 

Pe baza probelor s-a stabilit că, în data de 15 august, în jurul orei 19:50, în timp ce se afla pe strada Teodor Mihali din Cluj-Napoca, tânărul ar fi deposedat o femeie, prin smulgere, de telefonul mobil, după care ar fi fugit, cauzând un prejudiciu în valoare de aproximativ 1.000 de lei.

 

Femeia le-a relatat polițiștilor că bărbatul ar fi prins-o din spate cu o mână, acoperindu-i gura, iar cu cealaltă i-ar fi smuls telefonul din mână.

 

În aceeaşi zi, pe o alee care face legătura dintre strada Alexandru Vaida Voievod şi strada Unirii din Cluj-Napoca, tânărul ar fi deposedat o altă femeie de telefonul mobil, prin smulgere, cauzând un prejudiciu în valoare de circa 1.400 de lei.

 

Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore de către poliţişti și va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, cu propunere arestare preventivă.

Comentarii Facebook