FELICITĂRI Poliției din Turda! Șoferul filmat în timp ce ducea un pasager pe plafon a rămas fără PERMIS

 

Poliția din Turda a acționat rapid după ce Știri de Cluj a publicat imaginile cu un tânăr care circula culcat pe plafonul unei mașini aflate în mers.

 

La data de 22 martie a.c., poliţiştii rutieri au identificat un conducător auto de 18 ani din municipiul Turda care nu a respectat prevederile legale privind circulaţia pe drumurile publice.

 

În fapt, la data de 18 martie a.c., în jurul orei 21:30, în timp ce se deplasa pe strada Piaţa 1 Decembrie 1918 din municipiul Turda, conducătorul auto a transportat un tânăr de 19 ani din Turda pe plafonul autoturismului şi un minor de 17 ani din Turda în portbagajul deschis al acestuia.

 

Totodată, conducătorul autoturismului nu a acordat prioritate de trecere unui alt autoturism care circula regulamentar în sensul giratoriu de pe strada Piaţa 1 Decembrie 1918 din municipiul Turda.

 

În acest context, conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional conform prevederilor art. 101 alin.1 pct. 13 şi 14, art.100 alin.3 lit. c din O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice şi s-a dispus reţinerea permisului de conducere pentru 30 de zile.

 

De asemenea, tânărul care circula pe plafonul autovehicului, precum şi minorul aflat în portbagajul deschis al autovehicului, au fost sancţionaţi pentru nerespectarea regulilor privind transportul persoanelor în sau pe vehicule”, precizează Poliția Turda.

 

Vezi AICI imagnile.

Comentarii Facebook