Fată de 13 ani din Apahida, abuzată sexual de un tânăr de 21 de ani

 

O elevă de 13 ani din Apahida a depus plângere împotriva unui tânăr de 21 de ani, pe care îl acuză de act sexual cu un minor.

 

Fata este elevă în clasa a șaptea la școala din comună, iar mama ei a dus-o la IML Cluj pentru a obține un certificat medico legal care să ateste că și-a pierdut virginitatea, informează Gazeta de Cluj.

 

Eleva a spus cum a fost sedusă de Robert. ”Sora lui mi-e colegă de clasă, bună prietenă şi obişnuiam să o vizitez, adeseori. La finalul anului trecut, înainte de Crăciun m-am dus la ea acasă, însă n-am putut să vorbim fiindcă dormea într-o alt cameră. Atunci Robert, fratele ei, m-a rugat să o aştept până se trezeşte şi a început să-mi facă curte, insistent, pipăindu-mă şi zicându-mi că vrea să facă dragoste cu mine. Până la urmă am zis: bine. Şi faptul acela s-a întâmplat: m-a dezvirginat chiar acolo, în casa lui, în timp ce  sora lui dormea în camera alăturată”, a povestit tânără.

 

Ea a povestit și cum s-a petrecut acest episod. ”În urmă cu o lună şi ceva, pe la sfârşitul lui ianuarie veneam acasă, cu autobuzul, de la Cluj. Era noapte deja. După ce am ajuns în sat, ne-am dat împreună jos din autobuz. A început din nou să se dea pe lângă mine, să-mi spună cuvinte frumoase, să mă linguşească şi apoi  mi-a propus de o sută de ori să facem din nou chestia aia, ce-am făcut-o la el acasă. Am şovăit, n-am ştiut ce să fac... Până la urmă am cedat insistenţelor lui şi ne-am dus într-un loc părăsit, într-o moară veche, unde nu era foarte frig. Acolo, m-a avut în picioare. După ce a terminat, am mai povestit puţin şi apoi m-a condus până acasă. De atunci nu am mai făcut dragoste împreună”.

 

Procurorii clujeni vor stabili ce s-a întâmplat, dar tânărul riscă să fie condamnat pentru că fata are sub 14 ani, iar legea consideră că nu are discernământ și nu este responsabilă pentru faptele ei. 

Comentarii Facebook