Fantana in care s-au inecat cei doi copii la Rasca, un adevarat pericol public! - VEZI VIDEO

 

Fantana in care s-au inecat cei doi copii din comuna Rasca reprezenta o adevarata bomba cu ceas. Locul era imprejmuit cu un gard subred din scanduri si fantana nu era acoperita.

 

Familia Rusu s-a mutat in comuna Rasca, fiind in cautare de lucru. Tatal muncea cu ziua la oamenii care aveau nevoie de ajutor, iar mama ingrijea gospodaria.

 

Miercuri dupa masa, Gheorghe Cristian Rusu a plecat la munca si copiii au ramas in grija mamei. Vecinii povestesc ca la un moment dat femeia a venit in fuga la ei sa le ceara ajutorul pentru a-si salva copiii.

 

"A venit la noi si a zis sa sunam sa ii vina barbatul acasa. El era la munca cu ziua. Sa vina acasa pentru ca au picat pruncii in fantana. Era speriata, intr-un hal fara de hal era. Mi-a zis sa sun si sa vina Cristi (n.red. tatal copiilor) sa le faca respiratie gura la gura. I-am spus sa se duca si sa incerce sa ii ajute cum poate", a povestit Ana Mihutan, localnica.

 

Cumnatele femeii spun ca aceasta se ocupa de copii si ca vecinii care spun ca contrariul sunt rautaciosi. "A zis ca aseara s-a dus sa dea de mancare la porci si cand s-a intors cu un brat de lemne sa il aduca in casa nu mai erau copii. Ei se jucau dupa sura si cand a venit copiii erau in fantana", Ioan Nes, cumnata femeii.

 

Cei doi copii, de 3 si 4 ani, au murit inecati in fantana din curtea casei in seara de miercuri, 30 martie. Micutii se jucau nesupravegheati si au cazut in apa, fiind gasiti fara suflare de mama lor.

 

Citeste si...

Doi copii din Rasca de Sus, de 3 si 4 ani, s-au inecat intr-o fantana! Mama lucra in curte si nu a vazut nimic - VIDEO

Comentarii Facebook