Fanii echipei CFR Cluj ii cer primarului Sorin Apostu sa sustina lucrarile de reamenajare a Parcului Feroviarilor

Printr-o scrisoare deschisa semnata de trei asociatii ale fanilor echipei CFR Cluj, primarului Sorin Apostu i se cere sa sustina lucrarile de reamenajare a Parcului Feroviarilor din Cluj.

 

"Subsemnatii Asociatia Galeria KVSC 1907, Asociatia Peluza visinie si Asociatia Sectorul 24, în numele nostru si in interesul a zeci de mii de clujeni, prin semnarea prezentei petitii va solicitam respectuos sa sustineti masurile de reamenajare a Parcului Feroviarilor din Cluj-Napoca, demarate de SCS Fotbal Club CFR 1907 Cluj SA in asociere cu Regionala CFR Cluj", se arata in scrisoarea deschisa publica pe site-ul uneia dintre galeriile echipei, kvsc1907.ro.

 

In scrisoare, fanii aduc ca argumente in favoarea continuarii lucrarilor faptul ca Parcul Feroviarilor nu este domeniu public, fiind proprietatea Regionalei CFR, si ca aceasta este deteriorat intrucat Regionala nu are bani sa il intretina.

 

"Totodata condamnam cu fermitate actiunile unui grup restrans de persoane, care din necunostinta de cauza sau rea-intentie se opun unui proiect care este in beneficiul societatii si a sportului clujean", se mai arata in scrisoare.

 

Lucrarile de reamenajare a Parcului Feroviarilor de catre clubul de fotbal CFR Cluj au starnit reactii virulente din partea societatii civile clujene.

 

Vezi si

Ecologistii clujeni cer in instanta blocarea lucrarilor la Parcul Feroviarilor! VEZI detalii

Salvati Parcul Feroviarilor! 50 de tineri au protestat in fata portii si au cerut ca Parcul sa nu fie defrisat! - VIDEO si FOTO

Comentarii Facebook