O familie de bucuresteni a fost scoasa cu scandal, de mascati, din hotelul Sport din Cluj, unde era cazata- VIDEO EXCLUSIV

O familia de bucuresteni a fost scoasa cu mascatii din hotelul Sport, unde era cazata. Cei doi soti spun ca au fost batuti de angajatii hotelului, in timp ce acestia sustin ca s-au batut intre ei si ca au distrus mai multe bunuri ale unitatii.

 

Incidentul a avut loc astazi in jurul orei 15.00. Olivia Gheorghiu, de 44 de ani, si sotul ei Valentin, de 41 de ani, erau cazati de ieri de la pranz in camera 302 a hotelului Sport din Cluj. Angajatii unitatii sustin ca in timp ce se certau, cei doi au spart o scrumiera, o vaza, doua telefoane si ca au dat jos televizorul, care era suspendat pe perete.

 

Mai mult, salariatii unitatii de cazare spun ca familia de bucuresteni a introdus in camera trei pisici si un caine, cu care au venit din Capitala. Administratorul hotelului, Lucian Marian, spune ca a urcat in camera celor doi si ca atunci cand a ajuns acolo barbatul era taiat pe fata si avea o lovitura in zona capului.

 

Femeia povesteste ca este bolnava de cancer si recunoaste ca se controleaza mai greu. Ea spune ca a venit in Cluj pentru tratament si ca avea camera platita pana maine.

 

"Fiind bolnava de cancer in metastaza s-a intamplat o cedare nervoasa. S-a spart o scrumiera si un telefon. Lucru pe care il recunosc. Dupa aceea, i-am cerut sotului meu sa paraseasca hotelul. Am aruncat cheia pe fereastra, in iarba. L-am rugat pe sotul meu sa ceara ajutorul unui tanar la receptie cu dublura sa deschida usa. Cand a venit domnul de la curatenie (nr. administratorul hotelului), e un domn inalt cu ochii verzi, a deschis usa cu dublura, m-a lovit pe mine, am urinat pe mine, e prima palma, a continuat sa ma loveasca, a luat o sticla de vin care era la indemana, a aruncat-o sa imi dea in cap, m-a trantit pe pat, n-a reusit sa ma loveasca, sticla s-a spart", ne-a povestit Olivia Gheorghiu.

 

Varianta ei este sustinuta si de sot.

 

"In momentul cand omul acesta a intervenit si a descuiat usa, efectiv s-a napustit la sotia mea invocand, exagerand, adica facand din doua lucruri un telefon si o scrumiera ceva grav, ca si cum se intamplase moarte de om. Am incercat sa intervin si m-a impins si pe mine, cred ca mi-a dat si un pumn", a declarat pentru Stiri de Cluj .ro, Valentin Gheorghiu.

 

Reprezentantii Hotelului Sport au insa o alta varianta, sustinuta si de politisti. Ei spun ca cei doi s-au batut intre ei, iar administratorul Lucian Marian s-a dus doar sa-i desparta.

 

"Cand am ajuns sus in fata liftului era o vaza sparta. Le-am cerut sa imi deschida, dar barbatul a spus ca nu are cheie. m-am dus jos si am luat cheile de rezerva. Am deschis, dar femeia incerca sa tina usa , asa ca am impins-o mai tare pentru a putea intra. Tot ce am facut a fost sa ma feresc de ea. In nicun caz nu am lovit-o. Ea a aruncat cu sticla de vin, nicidecum eu", a povestit administratorul Hotelului Sport Lucian Marian.

 

Apoi conducerea hotelului a sunat la 112, iar politistii de la Sectia IV insotiti de mascati i-au scos pe cei doi din hotel. Ei stau acum in fata unitatii din apropierea Parcului Mare.

 

Comentarii Facebook