Explozie in Cluj! O macara a atins firele de inalta tensiune in cartierul Marasti si a provocat un scurt circuit

O autobasculanta cu macara care manipula nisip pe strada Fabricii de Zahar, din Cluj - Napoca, a atins firele de inalta tensiune de pe marginea drumului si scurt circuitul care a urmat a provocat o explozie a pneurilor autobasculantei.

Reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Cluj (ISU) s-au deplasat la fata locului alertati ca ar fi vorba de explozia unui apartament din cartierul Marasti. "Am ajuns acolo si am constat ca nu era vorba de explozia unui apartament, ci de de explozia unor pneuri. Macaraua a atins firele de inalta tensiune si s-a produs un scuirt circuit care a povocat explozia pneurilor de la autobasculanta, ceea ce a creat panica in zona. Nu a fost vorba de explozia unei case sau a unui apartament, ci doar acest incident cu macaraua. A fost si un incendiu, deoarece s-a aprins prelata de la autovehicul, dar l-am stins", a declarat pentru Stiri de Cluj.ro, inspectorul Andrei Biris, purtatorul de cuvant al ISU Cluj.

Soferul de pe autobasculanta, cel care manipula si macaraua, a scapat nevatamat, dar in zona sunt probleme cu furnizarea curentului electric, deoarece in urma incidentului au fost afectata alimentarea cu energie. Responsabilii Electrica s-au deplasat la fata locului pentru a constata pagubele si pentru a remedia defectiunea.

Comentarii Facebook