banner vertical 155x600 ACI.jpg
banner vertical 155x600 ACI_1.jpg

Social

Experiență tristă la Spitalul de animale de la USAMV: Au lăsat câinele să moară - VIDEO

   

UPDATE

 

Necropsia în acest caz a arătat că animalul suferise rupturi interne ale unor organe, ca urmare a loviturilor din timpul accidentului, și nu putea fi salvat

 

Conducerea Clinicii de Urgență a Facultății de Medicină Veterinară Cluj îl acuză pe cel are a filmat scena că i-a hărțuit și că nu este adevărat ceea ce a spus, intervenția fiind una exemplară.

 

Necropsia câinelui mort la Clinica USAMV Cluj arată că nu putea fi salvat. Medicii: Am fost hărțuiți

 

---------------

Un clujean a transportat în seara zilei de 15 septembrie o cățelușă lovită de o mașină, dar s-a lovit de indiferența echipei de medici sau de ”viitori medici”. 

 

I-am anunțat telefonic cu 40 de minute înainte de a ajunge la ei cu o cățelușā lovită grav de două mașini, dar asta n-a contat pentru ei. Cand am ajuns acolo mi-au spus că nu este d-na doctor acolo și că trebuie să aștept, după care mi-au spus să o pun jos acolo la intrare, ca noroc că aveam eu un sac de plastic in mașină. Eu i-am rugat să-i ia temperatura și cumva, cumva au facut acest lucru.

 

După cca 20 de minute apare d-na doctor, o tânără arogantă și obraznică de aproximativ 23-25 de ani. Ne-au spus ”luați cainele și aduceti-l înăuntru ...” de fapt ne-au pus să-l punem pe cântar, după care ne-au spus luați-l și puneți-l pe masă în sala de urgențe, ei refuzând să atingă cățelușa.

 

La o cățelușa grav rănită în primul rând i-au pus botniță, au analizat o puțin, așa fără nicio tragere de inimă, timp în care le repetam mereu că a fost accidentată grav, însă nu păreau să realizeze nimic, nu aveau nicio reacție potrivită unui asemenea caz grav. Inainte de-a veni doctorita obraznică, am semnat acea fișă medicală prin care imi asumam toate costurile intervenției, dar se pare că nu conta nimic pentru ei.

 

M-au expediat din acea cameră, după care a dispărut și doctorița obraznică și arogantă alături de colegele ei. Cu cățelușa a rămas un singur băiat care se uita la ea. Cand am văzut că a fost abandonată, am intrat din nou în acea cameră de gardă pentru a-i întreba despre situație. A început să se zbată rău, iar după vreun minut a murit sub ochii mei, sufocată și de acea botniță bine strânsă. După ce le-am spus că a murit, au încercat timp de peste 20 de minute să o resusciteze, fără rost, făcând practică pe biata cățelușā care deja murise. Rușine echipei respective.

 

Vă garantez că nu sunteți potriviți pentru o așa meserie. 

 

Să vă fie RUȘINE!!

 

Iar ție obraznico și nesimtit-o, să-ți de-a Domnul ce meriți”, a relatat Paslariu Ovidiu.

 

Acesta a vorbit și cu unul dintre superiori, care a spus, probabil pentru a-i închide gura, că dacă e adevărat ce a relatat, vor fi luate măsuri. 

 

Probabil că în acest caz nu se mai putea face nimic, cațelușa având leziuni interne, dar atitudinea trebuie să se schimbe, mai ales că cel care a adus câinele plătea toate costurile. 

 


coral1_1_1.jpg
17-9-2018, 11:44
636 vizualizări
28 comentarii
om20-9-2018, 9:21
sunt atatia oameni sarmani sau suferinzi
de aia ar trebui sa ai grija aia is semenii tai
nu sa faci atata drama pt un animal kr consuma din resursele planetei si nu aduce nimic bun
OMU20-9-2018, 9:13
MA BOLNAVULE
MAI BINE INGRIJESTE-TE D UN OM
K SI TU POATE O SA AI NEVOIE
Letiția 18-9-2018, 18:49
Eram de față când a sunat domnul cu câinele accidentat. Doamna/domnișoara doctor sau cum s-o mai fi intitulând dumneaei, în timpul apelului își dădea ochii peste cap, foarte plictisită, sau îl îndepărta de la ureche, complet neinteresată. În sala destul de aglomerată. Lipsă de profesionalism, empatie, inteligență, bun simț - lista poate continua. Pisica accidentată pe care o dusesem, au ținut-o peste weekend, închisă într-o cutie, pentru a-i face radiografie luni. Luni am luat-o și am dus-o la Trivet, radiologul fiind atins de aceeași durere în c** ca și restul personalului.
Sper să rămână complet fără clienți, că ei asta au - clienți, nu pacienți
asd19-9-2018, 15:06
Da ce vrei sa se tavaleasca pe jos de la plans la fiecare apel desta lacrimogen de la fiecare prost?
Vizitor clinica 15 septembrie17-9-2018, 21:13
Este un articol incredibil de stupid, dovada clara ca orice informatie trebuie verificata din mai multe surse. Personalul clinicii de urgenta a tratat cu maxima seriozitate cazul, au actionat indata ce catelusa a ajuns. Nu au fost pusi sa astepte inutil, au actionat cat de repede a fost posibil omenesc vorbind. Personalul a fost incredibil de amabil au tratat fiecre caz cu toata seriozitatea. Cazul a fost unul foarte tragic, dar cu toate acestea nu se poate spune ca au tratat urat animalul sau pe gasitorii acestuie. Persoana care a publicat aceste informati nu a facut nimic altceva incat sa incurce personalul medical cu live-uri aiurea pe facebook intr-o zona in care filmatul este strict interzis, ca dupa sa faca un scandal monstru fapt care a impiedicat tratamentul altor pacienti. Articolul este o exagerare grosolana menita sa stirbeasca imaginea unor oameni care au facut tot posibilul sa ii salveze viata. Nu va puteti numi site de stiri daca nu verificati informatia!
Crisan17-9-2018, 23:25
Vai de tine! Cat te-au platit ca sa scrii mizeria aceasta? Sau esti chiar unul din cei implicati?? De ce nu ai nici macar curajul sa-ti dai numele?...
Vio18-9-2018, 1:14
Esti dintre cei vizati de scandal sau apartinator ai acestora, se simte de la o posta.

Incidentul a aparut si pe facebook. Citeste acolo marturiile altora care au apelat la serviciile voastre, iar apoi cred ca ti-ar fi fost rusine de ceea ce ai postat aici!
Mihaela18-9-2018, 7:12
Oameni buni! Hai sa gandim un pic logic... Catelusa era accidentata grav de 40 de minute, nu se stie cum a fost luata sau transportata, nu dau vina pe nimeni aici, #numazic. Daca e catelusa de talie medie sa mare ii trebuie botnita pentru siguranta personalului si a persoanele din jur mai ales ca se inteles din articol ca domnul care a dus-o la urgente nu era stapanul - domnu ma inclin pentru gest.
Cred can medicina in general duce lipsa de empatie pentru mai multe situatii, din mai multe motive, lipsa de bani, oboseala, au facut facultate doar sa fie facuta si s-au trezit Medici etc.

INSA, cunosc medici si medici veterinari care dau tot ce e mai bun pentru pacientii lor- cuvantatori sau necuvantatori.

Pe cealalta parte sunt stapanii, si eu printre ei, care sunt mai rau ca o leoaica cand vine vorba de Bichonul meu, fereasca sfantul sa nu se ocupe medicul ACUM de el, si sa nu sufere, daca plange cand il atinge o da de dracu- chiar daca nu i-a facut nimic, doar l-a atins.

Nu sunt cu totul in de acord cu filmatul so instruirii medicilor cand eu nu sunt una si as vrea si perspectiva spitalului fara sa fie linstati... Poate mai avem nevoie de el.
Vizitator clinica 15 septembrie 18-9-2018, 8:51
Nu sunt o persoana vizata de scandal absolut deloc. Intamplarea a facut sa fiu acolo in momentul in care domnul a ajuns cu catelusa la urgenta, pentru ca am si eu un animalut bolnav. A fost preluat chiar cand a ajuns inaintea noastra a celor care asteptam deja de mai bine de o ora la coada ca sa fim preluati. Atat catelusa cat si gasitorul ei au avut parte de toata rabdarea si atentia personalului medical pentru ca noi restul am mai stat la coada inca cateva ore pana ce a fost finalizat cazul.
@ 'Vizitor'18-9-2018, 15:44
De unde stii ce s-a intamplat inauntru ? Prea te rupi in figuri sa ne 'garantezi' 'amabilitatea' si 'seriozitatea' cand tu de fapt nici n-ai fost martor. De unde stii cum a fost tratat animalul? Prea insisti cu amabilitatile si laudele pentru unul care ai stat pe afara....
poov17-9-2018, 18:32
Acolo a fost un doctor foarte bun inainte la urgente, Cosmin Muresan, din pacate poate aceasta noua doctorita nu se ridica asteptarilor, poate si pentru ca multi se feresc de pozitia respectiva, facand garzile alea de nevoie, nu ca sunt pasionati sa ajute animalele.
Andreea18-9-2018, 12:53
Domnul dr Muresan Cosmin chiar este un om de nota 10 , in rest ce sa zic , si eu am.fost pusa in situatia de a merge la urgente si m-am lovit de un personal habarnist, niste studente care se tot uitau una la alta , o doctorita tanara fara experienta, alta data a mai fost un medic cu parul prins in coada foarte dezagreabil, mi-a tinut si o teorie , oricum pacat ca in intr-un oras cum.este clujul nu avem.un spital veterinar cu personal si aparatura performanta, da sa nu uitam profesorii , doctorii care te usuca de bani !!! Cainele meu era pe moarte si imi spuneau stati linistita o puteti lua acasa , dar a uitat sa precizeze in ce fel : moarta , nu au avut ranitidina , niste fiole de 2 lei bucata , cainele era monitorizat , intubat , iar eu umblam de nebuna la farmaciile din zona sa cumpar ranitidina , m-am intors cu sufletul la gura oar dupa 1 ora a murit , dl dr Muresan a incercat sa o salveze , se citea in privirea lui ca a incercat sa fac tot ce se putea .
savatuf17-9-2018, 16:02
Iete ce pizderie de sensibilosi pe metru patrat! Ce plm credeati ca poate sa-i mai faca cu hemoragie interna si ruptura de organe?! e plin Florestiul de javre, una in plus sau in minus nu mai conteaza.
M*** savafut17-9-2018, 16:34
Asa pot sa zic si despre ma -ta,sa o iau in p***.E plina lumea de retardati...nu mai bine te sinucizi?Un retardat in minus conteaza in cazul nostru,te rog pune sfoara la gat si fa un lucru bun in viata ta fara rost.Esti mare si tare pentru un c**** ascuns dupa monitor.
satefutempetine17-9-2018, 21:04
Imi doresc sa ai aceeasi soarta javra!
viol pentru ma ta17-9-2018, 22:48
javra e ma ta :)) ...si tu esti un parazit fara rost,s*** pule in timpul liber si te dai zmeu pe internet...din cate vad nu are rost existenta ta,esti un consumator prost cu un creier bolnav si fara suflet...sa te uiti in oglinda si sa te intrebi:are rost sa traiesc?am un scop in viata?esti genul ala de om care nu are valoare,risipesti aerul din jurul nostru...
Satefutem18-9-2018, 22:11
Se vede ca nu ai suflet boschetarule.Javra-i mata aia care te-a avortat dar ai iesit din greseala.Facemi-as schiuri din crucea lui mata handicapatule.Hai sa ne vedem fata in fata sa vezi cat de parazit sunt
Ma pis pe ma-ta19-9-2018, 0:59
Eu nu am suflet?P*** proasta reciteste ce ai scris.La ce dume ai,pot sa zic ca ai handicap mental.La cat de util ii creierul tau ai sanse mari sa ajungi pe strada.Nimeni nu doreste asemenea oameni pe planeta(te rog sa iti iei viata inutilule).Cred ca faza cu avortul e valabil numai si numai in cazul tau.Inloc sa te nasti in spital probabil te-a c**** in W.C. scroafa de ma-ta.Si se scrie "ma-ta" nu "mata".E greu ciordeles hablas limbo romano boratus tiganus analfabetus?Ma indoiesc ca un cretin stie sa schieze,sa o trimiti pe ma-ta la produs sa ai bani de schiat.Sa imi spui locatia si ora,de preferabil noaptea undeva fara oameni...sa te pot culca intre 6 scanduri.Copil de c**** la scoala cu tine si stai departe de internet,esti prea prost sa traiesti.
Cioara19-9-2018, 21:38
Stii tiganeste cioroiule? Maine seara ora 20:00 in fata la Big Manastur.
copil prost19-9-2018, 22:28
Ce proasta esti :)) ce p*** intelegi tu din noaptea fara oameni?Si prost si analfabet...C**** mic uite oferta mea:duminica seara 23:00 la "Platformă pentru stocare temporară a deșeurilor - RADP"...aici te pot ingropa cu ma-ta,sa pui un fular rosu pe mana stanga,asa poti iesi in evidenta prin groapa de gunoi.
fatarici20-9-2018, 13:26
Hai fataraule sa ti rup
capul.Mai devreme erai tare agitat
nice try20-9-2018, 21:34
ma agitam pentru ma ta :)) hai unde zic eu si te rezolvam frumos in liniste,nimeni nu te va cauta.te astept,esti speriat?Acolo nu ne deranjeaza nimeni,poti sa o aduci si pe ma-ta,fac un sicriu comun in groapa de gunoi.
Natia voastra de ciori20-9-2018, 23:01
Nu stiam ca stau de vorba cu un cioroi de la Pata Rat .Du-te ca ti-am lasat la tomberon niste sticle de plastic.Moarte ciorilor de la Pata Rat !!!
Alina Gratiela17-9-2018, 14:47
Cerem DEMISIA acestor CRIMINALI !!!!!!!!!
savatuf1-10-2018, 1:03
nu mai bine le-ai s*** pula?
Robert17-9-2018, 12:19
Odata am fost aici !cel putin eu urlu la ei ,astia doar asa te baga in seama daca urli si vb urat cu ei !
Mihaela18-9-2018, 7:45
@Robert, deci cand ma duc la urgente can ma doare in c*r urlu in gura mare, ma doare fix undeva de aia veniti din accidente sau cu infarct, stop cardio-respirator. Si poate sunt dar sper sa fii tu ala cu cazul mai grav si eu cu gura mare:) sanatate!
milu17-9-2018, 12:01
Nepricepere şi infatuare. Lipsă de orgnizare şi resoponsabilitate profesională.
O universitate făcută praf de afacerişti academici.

Cele mai citite ştiri din Social

3956 vizualizări
20-10-2018, 20:18
Bătaie în fața unui fast food de pe Memorandumului! Oamenii au fugit în local. Ce a urmat!» Vezi tot
1400 vizualizări
18-10-2018, 12:24
Cluj: Tânăr drogat umblă haotic printre mașini cu plicurile în buzunar - VIDEO» Vezi tot
956 vizualizări
19-10-2018, 12:45
Adevărul despre accident în lanț în Gheorgheni, de lângă Interservisan - FOTO» Vezi tot
336 vizualizări
19-10-2018, 13:21
Cât va costa Metroul la Cluj. Șansa clujenilor ar fi inovațiile viitorului» Vezi tot
321 vizualizări
18-10-2018, 16:44
Cluj: Fost polițist și boxer a bătut crunt un țăran dintr-un sat clujean - VIDEO» Vezi tot

Sondaj de opinie:

Dacă în toamnă ar fi alegeri parlamentare, ce partid ați vota?