Experiență tristă la Spitalul de animale de la USAMV: Au lăsat câinele să moară - VIDEO

 

UPDATE

 

Necropsia în acest caz a arătat că animalul suferise rupturi interne ale unor organe, ca urmare a loviturilor din timpul accidentului, și nu putea fi salvat. 

 

Conducerea Clinicii de Urgență a Facultății de Medicină Veterinară Cluj îl acuză pe cel are a filmat scena că i-a hărțuit și că nu este adevărat ceea ce a spus, intervenția fiind una exemplară.

 

Necropsia câinelui mort la Clinica USAMV Cluj arată că nu putea fi salvat. Medicii: Am fost hărțuiți

 

---------------

Un clujean a transportat în seara zilei de 15 septembrie o cățelușă lovită de o mașină, dar s-a lovit de indiferența echipei de medici sau de ”viitori medici”. 

 

I-am anunțat telefonic cu 40 de minute înainte de a ajunge la ei cu o cățelușā lovită grav de două mașini, dar asta n-a contat pentru ei. Cand am ajuns acolo mi-au spus că nu este d-na doctor acolo și că trebuie să aștept, după care mi-au spus să o pun jos acolo la intrare, ca noroc că aveam eu un sac de plastic in mașină. Eu i-am rugat să-i ia temperatura și cumva, cumva au facut acest lucru.

 

După cca 20 de minute apare d-na doctor, o tânără arogantă și obraznică de aproximativ 23-25 de ani. Ne-au spus ”luați cainele și aduceti-l înăuntru ...” de fapt ne-au pus să-l punem pe cântar, după care ne-au spus luați-l și puneți-l pe masă în sala de urgențe, ei refuzând să atingă cățelușa.

 

La o cățelușa grav rănită în primul rând i-au pus botniță, au analizat o puțin, așa fără nicio tragere de inimă, timp în care le repetam mereu că a fost accidentată grav, însă nu păreau să realizeze nimic, nu aveau nicio reacție potrivită unui asemenea caz grav. Inainte de-a veni doctorita obraznică, am semnat acea fișă medicală prin care imi asumam toate costurile intervenției, dar se pare că nu conta nimic pentru ei.

 

M-au expediat din acea cameră, după care a dispărut și doctorița obraznică și arogantă alături de colegele ei. Cu cățelușa a rămas un singur băiat care se uita la ea. Cand am văzut că a fost abandonată, am intrat din nou în acea cameră de gardă pentru a-i întreba despre situație. A început să se zbată rău, iar după vreun minut a murit sub ochii mei, sufocată și de acea botniță bine strânsă. După ce le-am spus că a murit, au încercat timp de peste 20 de minute să o resusciteze, fără rost, făcând practică pe biata cățelușā care deja murise. Rușine echipei respective.

 

Vă garantez că nu sunteți potriviți pentru o așa meserie. 

 

Să vă fie RUȘINE!!

 

Iar ție obraznico și nesimtit-o, să-ți de-a Domnul ce meriți”, a relatat Paslariu Ovidiu.

 

Acesta a vorbit și cu unul dintre superiori, care a spus, probabil pentru a-i închide gura, că dacă e adevărat ce a relatat, vor fi luate măsuri. 

 

Probabil că în acest caz nu se mai putea face nimic, cațelușa având leziuni interne, dar atitudinea trebuie să se schimbe, mai ales că cel care a adus câinele plătea toate costurile. 

 


Comentarii Facebook