Experiență SINISTRĂ la Salina Turda. Bombă cu ceas pentru bolnavi de astm - VIDEO

 

Un bărbat din Timișoara, bolnav de astm, a ales să urmeze un tratament la Salina Turda și aduce o serie acuzații managerilor. 

 

Acesta reclamă faptul că baza de tratament pentru astmatici este o bombă cu ceas și că a plecat mai bolnav decât a venit. ”Eu am ales să stau 7 zile la Salina Turda alături de soția mea și de fiul meu, bolnav și el de astm. Am plătit tratamentul și ne-am trezit cu o echipă de muncitori care a început să rașcheteze parchetul și să facă diverse lucrări. Era un praf de nedescris și nu s-a mai putut sta. Praful pentru astmatici este ca o bombă, care ne distruge sănătatea. Pe lângă praf, pe holuri mai este și păr și mizerii. Nu cred că s-a aspirat vreodată pe holurile Salinei. Am ales să plecăm pentru că viața ne-a fost pusă în pericol și nimeni nu a părut să ne dea atenție. 

 

Cei din conducerea Salinei spun că nu are nimeni de suferit, dar probabil că nu știu ce înseamnă praful pentru astmatici. Acest praf, chiar dacă acum îl aspiră va rămâne pe pereți și toți cei care vor merge la tratament vor fi afectați”, ne-a relatat Dorel Rus. 

 

Acesta a achitat tratament pentru perioada 7 - 13 martie, dar de luni, 12 martie, a plecat spre casă, deoarece condițiile erau de nesuportat. 

 

Filmările au fost realizate în 12 martie. 

 

Dorel Rus a venit sănătos la Turda și pleacă spre casă cu criză de astm. ”Am plecat acasă și am renunțat și la cazarea plătită și la abonamentul achitat. Nimănui nu îi pasă. Unui copil nu îi este permis să se joace cu mingea pe hol pentru a nu ridica praful, dar ei rașchetează parchetul și distrug sănătatea celor care merg acolo la tratament”, a mai adăugat Dorel Rus. 

 

Acesta a reclamat situația celor din conducerea Salinei Turda, care au spus că îi vor returna banii pentru ultimele două zile de tratament, dacă asta dorește. 

 

----------------

UPDATE

 

Reprezentanții Salinei Turda precizează că persoana nemulțumită se putea trata în altă parte a salinei, dar că a preferat camera de tratament pentru că acolo era televizor. 

 

Comentarii Facebook