Experiența HOROR a unui tânăr cu CTP Cluj. Muncipalitatea se laudă cu informatizarea și aplicațiile disponibile

 

Un clujean a simțit pe propria piele cât de aproape este Clujul de a câștiga titlul de capitală europeană a inovării.

 

Pe hârtie, lucrurile promise de primarul Emil Boc funcționează foarte bine, dar când merge clujeanul la automatele de bilete ale CTP Cluj constată că acestea nu funcționează deloc sau numai parțial.

 

Experiente horror cu CTP Cluj. Ma duc in statie. Nimeni la ghiseu. Ma duc la noile aparate automate de cumparat bilete.

 

Incerc sa-mi cumpar bilet. Nu pot plati cu cardul! Urc in autobus, nu mai vad stickerele cu plata prin mobil. Ma dau jos. Ma duc la urmatoarea statie, pe jos, la un ghiseu CTP. Doamna ofuscata, probabil din cauza caldurii, imi reproseaza ca "da' de ce vreau sa platesc cu cardul?" Ma caut mai bine si scot hartia de 50 de RON, dosita pentru alte scopuri, si decid s-o sacrific. "As dori sa cumpar un bilet!" Nasol. Nu are rest! Incepe sa urle ceva de genul "toti sunteți la fel!" Ma indeamna "sa ne conformam si sa nu mai venim cu apucaturi din-astea!" Adica cu plata prin card, cu bani mari...

 

Plec pe jos si ma gandesc la optiunea UBER. Na, taxi e deja o treaba greu de prins. Deh, Cluj, pol de civilizatie...”, a relatat un clujean.



 

Probleme de acest felsunt la toate automatele de plătit parcări. Deși e afișat să se poate plăti cu cardul, acest lucru nu este permis de sistem, numai monedele fiind acceptate ca și acum 15 ani. Contactați telefonic, cei care administrează automatele se arată mirați și promit că vor interveni, dar totul este numai un joc, pentru că nu intervine nimeni.

Comentarii Facebook