Miercuri 24 Aprilie

EXCLUSIV - Accident la Interservisan, in Cluj-Napoca! O masina a fost lovita de un troleibuz, iar o femeie a fost ranita! -VIDEO

Un grav accident de circulatie s-a produs in aceasta dimineata in jurul orei 9,15 in? intersectia de la Interservisan. Troleibuzul venea dinspre capatul cartierului Gheorgheni, cand a lovit Dacia care ajunsese deja in mijlocul intersectiei.

?

Soferul care se afla la volanul Daciei venea dinspre strada Liviu Rebreanu (fosta strada Borhanci) si avea in intersectia de la Interservisan indicatorul cedeaza trecerea. El spune ca nu a observat troleibuzul care venea dinspre strada Unirii si se indrepta spre centru.

?

Soferul troleibuzului D. Alexandru, nu a mai putut frana. "Nu am mai avut ce sa fac. Macar un pic daca se asigura, ca nu avea practic cum sa nu ma vada. L-am lovit in partea laterala dreapta. Nu am avut ce sa fac. E ingrozitor", a spus soferul troleibuzului D. Alexandru.

?

In masina Dacia se aflau soferul si sotia acestuia, care a fost ranita. Dupa aproximativ 7-8 minute au sosit si medicii de la SMURD care au reusit sa o scoata pe femeia ranita? din masina si au transportat-o de urgenta la UPU 1.

?

Comentarii Facebook