Eugen Vereș, ”regele gunoaielor” din Cluj, i-ar fi dat bani lui Uioreanu

 

Eugen Vereș, patronul firmei Branter Vereș, dar și a firmei care adminstrează rampa de la Pata Rât, se află pe lista celor care au cotizat la ”fondul” Uioreanu. 

 

În baza unei relații dintre președinte li numitul Vereș Eugen, patron al firmei Salprest Servicii Ecologice, acesta din urmă a remis lui Uioreanu Horea prin intermediul meu suma de 10.000 de lei în 18.07.2013, la sediul firmei sale din Piața Mihai Viteazu și în data de 09.09.2013 tot suma de 10.000 de lei, baii fiindu-mi înmânați în mașină în apropierea sediului CJ Cluj. Nu cunosc ce înțelegeri au avut loc între cei doi”, a spus Răzvan Pop.

 

Chiar dacă Pop nu știe pentru ce erau banii, ulterior el revine și spune că Vereș ar fost interesat de contractul de curățenie de la Aeroport.

 

Cunosc faptul că Samson Dumitru a negociat cu Uioreanu Horea în toamna anului 2013 obținerea contractului de curățenie de la Aeroportul Cluj, contract care a fost atribuit societății Exclusiv Catering deținută de Noisa Dragoș, un apropiat al lui Samson. De contract a fost interesat și Vereș Eugen însă Uioreanu i-a propus să subcontracteze de la Exclusiv Catering”, a mai povestit Răzvan Pop.

 

Dumitru Samson este fiul fostului ministru al apărării, pe care liberalii l-au folosit la Cluj în perioada referedumului de demitere a lui Traian Băsescu, pentru a duce oamenii la vot.

 

Ce NUME grele apar pe lista de șpăgi a lui Horea Uioreanu

Comentarii Facebook