"Eu nu am planuri", "Eu vorbesc ce vreau eu, nu ce vrei dumneata!" - i-a spus prefectul Florin Stamatian la Dej, unei ziariste - VIDEO


Prefectul judetului Cluj, profesorul Florin Stamatian, a fost scos din pepeni de o ziarista din Dej, care, intr-un interviu, l-a intrebat despre planurile si solutiile pentru zona Gherla - Dej. Prefectul a raspuns franc: "Eu nu am planuri", dupa care s-a suparat pentru ca ziarista a insitat si i-a replicat "Eu vorbesc ce vreau eu, nu ce vrei dumneata".

Scena s-a derulat marti, in biroul primarului din Dej, si a fost surprinsa de cameramanul televiziunii locale Somes TV. Ceea ce parea a fi un banal interviu s-a lasat cu un schimb de replici, deoarece prefectul s-a "aprins" la insitenta ziaristei de la televiziunea locala.

"Ce planuri aveti anul acesta pentru zona Dej, Gherla si zonele arondate: (Prefectul) Eu nu am planuri. Sunt ... calitatea de prefect inseamna legatura dintre politica guvernului si ceea ce se intampla in teritoriu. Din pacate avem si la Dej si la Gherla probleme economice care ne impiedica sa avem o viata absolut nomala", a raspuns prefectul, dupa care a trecut la o alta tema.

"Astazi sunt la Dej pentru doua momente, unul care imi creaza o mare satisfactie. Mai multe gradinite primesc panouri de baschet ...". Pentru ca a fost intrerupt de ziarista, prefectul s-a enervat si a intrerupt interviul.

"Sa ne spuneti despre problemele economice, ce masuri se vor lua? Domnisoara cu asta interviul s-a terminat daca nu ma lasi sa vorbesc. Eu vobesc ce vreu eu, tu ce vrei dumneata", au fost raspunsul dat de prefect.

 

VIDEO: Somes TV

 

Comentarii Facebook