Eternul Manastur! Gunoaie aruncate la tot pasul prezentate intr-un film realizat de un clujean intors acasa! - VIDEO si FOTO


Manasturul este in continuare unul dintre cele mai mizerabile cartiere din Cluj-Napoca. Un film postat pe YouTube demonstreaza indiferenta autoritatilor si a unora dintre cei care locuiesc in Manastur.

"Am primit acest filmulet verist, de la un prieten reintors dupa ani si ani, acasa, in Cluj. Locuia in cartierul Manastur, in zona in care saracii erau amestecati cu intelectualii, si mai saraci uneori, si cu o populatie venita parca din alte vremuri si de pe alte meleaguri. Iata ce mi-a scris: 'Te rog pune acest filmulet pe YouTube, poate cineva sa ia atitudine. Ma doare ce am gasit acasa, am crezut ca dupa 20 de ani se va schimba ceva, insa vad ca singurii care au luat in serios taurul de coarne, au fost PARAZITII, carora le multumesc pentru ca vor si au curajul sa vada realitatea asa cum este. Din pacate promisiunile celor care acced la putere sunt doar minciuni, iar singura lor grija este sa-si voteze in continuare marirea privilegiilor. Nu cred ca mai au rost comentariile", a scris cel care a postat imaginile.

Autorul filmului a postat, pentru comparatie, si cateva imagini din orasul Ajka din Ungaria. Diferernta o puteti vedea si analiza dumneavoastra.

Comentarii Facebook