Escroc reținut de polițiștii clujeni, după ce a înșelat mai mulți țărani. A cauzat pagube de 100.000 euro


Un bărbat a fost reținut pentru 24 de ore de polițiștii clujeni, acesta fiind bănuit de comitere mai multor fapte de înșelăciune, cauzând un prejudiciu de peste 100.000 euro.

În urma probatoriului administrat, poliţiştii au reţinut, pentru 24 de ore, un bărbat care ar fi înşelat mai multe persoane din judeţele Cluj, Bihor, Sălaj, Maramureş, Bistriţa-Năsăud şi Caraş Severin”, informează IPJ Cluj.

În sarcina acestuia au fost reţinute 8 infracţiuni de înşelăciune, fapte comise în perioada martie 2014 - octombrie 2015.

Conform oamenilor legii, bărbatul, de 28 ani, din Florești, ar fi indus în eroare părţile vătămate prin încheierea unor contracte de vânzare-cumpărare prin care se angaja în cumpărarea unor animale, însă apoi nu le mai dădea banii promiși. Astfel, spun oamenii legii, ar fi achiziţionat peste 900 de ovine, caprine şi bovine şi ar fi achitat avansuri de circa 20% din preţul prevăzut în contracte, fără a mai remite şi restul sumelor de bani, înstrăinând ulterior animalele.

Bărbatul ar fi creat un prejudiciu de circa 100.000 de euro. Acesta urmează a fi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Comentarii Facebook