Escroc reținut de polițiști la Cluj! L-au prins în flagrant vânzând bilete contrafăcute pentru Untold


Polițiștii clujeni au prins, în flagrant, un tânăr care înșela oamenii vânzându-le bilete contrafăcute pentru Untold, la preț redus.

La data de 26 iulie a.c., politişti din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca au identificat în flagrant un tânăr de 21 ani, din municipiul Marghita, județul Bihor, care ar fi încercat să comercializeze bilete de intrare la un mare eveniment artistic ce se va desfășura în municipiul Cluj-Napoca, în luna august, posibil contrafăcute”, informează IPJ Cluj.

Polițiștii au fost sesizați de o persoană din Cluj-Napoca cu privire la identificarea pe un site dedicat tranzacțiilor on-line a unui anunț privind vânzarea a bilete de acces general la spectacolele programate în cadrul festivalului, prețul solicitat fiind de 270 bucata. Partea vătămată a stabilit o întâlnire cu vânzătorul și a achiziționat 3 bilete de intrare, sub prețul oficial.

De asemenea, o a doua parte vătămată a reclamat că a primit un mesaj la adresa de email, iar un bărbat îi oferea spre vânzare bilete la festivalul menționat, la ofertă, sub prețul oficial.

În 26 iulie, cu ocazia flagrantului, polițiștii au depistat pe raza municipiului Cluj-Napoca o persoană care oferea spre vânzare bilete de intrare la festival.

Persoana în cauză, un tânăr de de 21 ani, din municipiul Marghita, județul Bihor i-a înmânat victimei 4 bilete de intrare și o copie a unui act de identitate, iar cu ocazia examinării s-a constatat că biletele ar fi contrafăcute.

Cu ocazia controlului, oamenii legii au descoperit asupra acestuia, într-o geantă, încă un bilet de intrare care avea seria identică cu cele comercializate celor două victime.

În urma probatoriului administrat a fost dispusă continuarea urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de înșelăciune, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal, iar față de tânărul de 21 ani a fost luată măsura reţinerii pentru 24 ore.

Comentarii Facebook