eprimariecluj.ro este functional! Clujeanul care a "suflat" domeniul de sub nasul primariei are un mesaj: "Online-ul nu e ca offline-ul"


Wwww.eprimariecluj.ro, domeniul cumparat de un clujean ramas anonim, este functional. Administratorul site -ului a postat si un editorial in care explica motivul pentru care au fost cumparate domeniile eprimariecluj.ro si eprimariacluj.ro.

"Planificare proasta, reactie intarziata, entuziasm nejustificat, necunostinta de cauza si lipsa de interes", asa este caracterizat "marele proiect eprimarieCluj.ro", lansat de primarul Sorin Apostu cu mare tam-tam la sfarsitul lunii iulie, intr-un editorial postat pe site.

"Sortit la probleme din fasa, este un proiect cu buget stabilit dinainte de a sti ce trebuie facut. Presupun ca inca mai este un proiect valabil, cel putin asa reiese din ultimele anunturi de presa ale Primariei, dupa acel prim anunt in care dezvaluia fara griji domeniul maretului proiect online. Ca nu ne mira? Nu chiar, desi am mai avut de a face cu primarii si sistemul aferent, dar totusi, vorbim aici de Cluj-Napoca", mai spune administratorul site-ului, in editorial.

"Suntem tot timpul cu ochii pe ultimele stiri si anunturi " poate ca e un reflex format in profesia noastra, adica internetul si dezvoltarea aplicatiilor web. Nu pot sa nu ma intreb ce reactie a provocat anuntul Primariei in lumea de online din Cluj si din tara. Probabil nu prea mare, pentru ca nu s-a miscat nimic.

Da, noi am cumparat acele 2 domenii " ePrimarieCluj.ro si ePrimariaCluj.ro. si NU le-am cumparat din specula, nici din rea intentie, ci pentru ca stim sistemul birocratic si de stat si-i stim lipsurile. Nu avem nici o intentie cu aceste 2 domenii, nu planificam nimic cu ele, ci le vom folosi doar pentru a insista pe un fapt cunoscut: online-ul nu e ca offline-ul
", mai spune anonimul cumparator al celor doua domenii.

Portalul primariei anuntat de primarul Sorin Apostu ar urma sa coste 6.5 milioane de lei, din care administratia locala va contribui cu 1,1 milioane de lei.

Comentarii Facebook