EON Gaz a incasat astazi o amenda maxima de 4000 de lei, dupa ce reprezentantii primariei si-au dat seama ca a mintit - VIDEO

In urma cu doua zile, EON Gaz a cerut aprobare de la Primaria Cluj-Napoca pentru o interventie la o avarie pe strada Republicii. Au sapat o groapa, presa a intrebat, de ce, iar ei au spus ca au o lucrare de mentenanta si nu este nicio avarie.

 

Suparat ca de atunci pe strada Republicii este o groapa imensa care incurca circulatia in zona, primarul Sorin Apostu s-a deplasat astazi personal pentru a vedea daca groapa a fost astupata. Si ...era la fel. 

 

Asa ca a anuntat ca le da o amenda de 4000 de mii de lei, pentru ca au cerut aprobare pentru o interventie la o avarie si au facut o lucrare de mentenanta. "Asa, pentru lucrari de mentenanta putem sapa tot Clujul", a spus primarul Sorin Apostu.

 

Primarul este nemultumit ca, in general, companiile care asigura utilitatile sapa peste tot in oras, si apoi lasa asa. Nici in ceea ce priveste firmele care asigura asfaltarea in oras, nu este prea multumit. Asa ca a stabilit ca pana in 16 martie, firmele care doresc sa primeasca recomandare de la primarie, trebuie sa isi puna in regula strazile de care sunt responsabile. "Am vazut ca asta a functionat pe b-dul Nicolae Titulescu. Pe 21 decembrie nu se intampla nimic, dar nici nu o sa primeasca recomandare", a spus Sorin Apostu. 

 

Reprezentantii EON Gaz nu au comentat, deocamdata, situatia creata, dar au spus ca vor trimite presei un comunicat. 

Comentarii Facebook