Emil Boc le-a taiat si pensiile parintilor. Ana si Ioan Boc vor primi cu pensii mai mici cu 73 lei


Parintii premierului Emil Bob, Ana si Ioan, vor primi 717 de lei pensie, cu 73 de lei mai putin, ca urmare a taierii veniturilor pensionarilor cu 15 %. Ana Boc are acum o pensie de 360 de lei, si o sa ramana cu 350, intrucat pensiile nu vor scadea sub 350 lei, iar Ioan Boc de 420 de lei si va ramane cu 357 lei, dupa reducerea cu 15%.


Potrivit Evenimentului Zilei, mama si tatal lui Emil Boc nu au vrut sa faca nici un comentariu in legatura cu aceasta taiere, doar fratele premierului, Ioan Boc, a spus ca oamenii la tara nu vor fi foarte afectati pentru ca se descurca mai usor, deoarece produc multe din alimentele folosite in traiul de zi cu zi in gospodarie.

"Pensia este doar pentru a cumpara ceea ce nu poti produce pe langa gospodarie. Dorinta mea e ca aceste masuri sa nu dureze foarte mult", a declarat Ioan Boc, pentru sursa citata.

Parintii lui Emil Boc nu au decat sa asculte de vorbele premierului rostite la inceputul lunii mai, care le transmitea tuturor pensionarilor ca masura taierii veniturilor este "raul cel mai mic".

"Parintii mei vor trebui, la fel ca toti pensionarii din aceasta tara, sa inteleaga ceea ce trebuie facut. Daca nu facem acest lucru, vom ajunge intr-o situatie din viitor, nu foarte departe, sa nu putem plati deloc pensiile in Romania. Am ales raul cel mai mic", declara premierul Emil Boc.

Comentarii Facebook