Emil Boc anchetat de echipa lui Tolontan: Cum a scăpat Emil Boc

 

Jurnalistul de investigații Cătălin Tolontan a ”mirosit” o posibilă anchetă care viza Primăria Cluj-Napoca, dar care, în cele din urmă, s-a dovedit că este o ”știre de bine” dintr-un oraș extrem de vizibil la nivel național.

 

Municipalitatea cumpăra prin SEAP ”Cantitate: 1 bucată” de ”brățară fitness”, la prețul de 16.806 lei.

 

Aproape 4.000 de euro pentru o brățară de fitness? La ce o va folosi Primăria Cluj? Și cine o va utiliza? Pontul, care a fost corect în sine, se transformă dintr-o posibilă investigație într-o altfel de știre.

 

Pentru că e vorba ”nu despre o brățară, ci despre 308 bucăți de brățări  Fitness Xiaomi Mi Band Fitness Monitor”, după cum răspunde Primăria. Prețul este de 54 de lei bucata, nu de 16.806 lei o singură bucată”, scrie tolo.ro.

 

Fusese vorba despre o eroare în SEAP. Cele 308 brățări fitness vor fi puse în pachetele de protocol de la evenimentele Open Innovation Conference 2.0 și Innovation Camp 2017, pe care Primăria Cluj-Napoca le va organiza. 

 

Clujul este capitala nedeclarată a IT-ului românesc. Clujul a organizat mai multe evenimente sportive importante decât Bucureștiul.

 

Clujul încearcă să devină un reper în aria grea a inovației, unul dintre acele cuvinte atât de des folosite încât își pierd utilitatea.

 

Așa că știrea nu e că cineva de la Primăria Cluj și-a tras o brățară la preț de mașină second hand, ci că, în mai puțin de o lună, sub patronajul Comisiei Europene, la Cluj se vor vântura altfel de idei decât cele în care ne scăldăm în fiecare zi.

 

Informația despre inovație nu va face nici 1% din audiența eventualei hoții, dar înseamnă mai mult pentru viața noastră”, mai scrie tolo.ro.

Comentarii Facebook