Emil Boc a vizitat "Cluj Arena" VEZI cum arata stadionul VIDEO si FOTO


Premierul Emil Boc a vizitat astazi stadionul municipal "Cluj Arena" si a anuntat ca in octombrie va gazdui mediul dintre Romania si Belarus.

"Noi terminam sigur totul pentru luna octombrie, cu interiorul si exteriorul stadionului?", a intrebat Emil Boc, iar presedintele Consiliului Judetean (CJ) Cluj, Alin Tise, a dat asigurari ca arena va fi terminata in timpul util.

Premierul a spus ca in aceste conditii "putem vorbi ca meciul Romaniei cu Belarus sa fie la Cluj. Stadionul va fi inaugurat si introdus in circuitul international. Deja daca avem Bucurestiul si Clujul cu standarde UEFA si Champions League atunci putem sa ne gandim in parteneriat cu o tara vecina la organizarea unui campionat mondial sau european. De ce nu?".

Emil Boc a anuntat ca dupa inaugurarea acestui stadion ar trebui ca una dintre echipele locale sa ajunga din nou in Champions League.

Premierul a verificat si calitatea gazonului si si-a expirmat regretul ca nu are o minge pentru a trage de cateva ori la poarta. "Sa ma lasati pe mine sa execut trei penalty -uri. Portarul il alegeti voi. Pana atunci eu ma antrenez", a spus premierul, adresandu-se ziaristilor.

 

Premierul Emil Boc a inaugurat la Cluj-Napoca centura Bulevardul Muncii - Apahida si a mai vizitat lucrarile de la Sala Polivalenta de langa stadionul "Cluj Aren", dar si santierul liniei de tramvai de pe strada Bucium, din cartierul Manastur.

 

Vezi si...

Premierul Emil Boc si-a folosit "muschii" pentru a inaugura centura Bulevardul Muncii-Apahida VIDEO

Comentarii Facebook