Emil Boc a împărțit cadourile adunate prin campania ”Nepoți de Crăciun” - FOTO - VIDEO


Primarul Emil Boc și iluzionistul Cristian Gog au împărțit bătrânilor o parte din pachetele adunate prin campania umanitară ”Nepoți de Crăciun”.

Primarul a declarat că e bucuros că a putut lua parte la proiectul "Nepoţi de Crăciun" şi că pachetele au fost cumpărate din bani privaţi şi nu bani publici de la Primărie. ”Am cumpărat aceste pachete pentru vârstnici din bani colectaţi de la angajaţii Primăriei, peste 100 de persoane ajutând cu bani pentru aceste cadouri. Personal am pus şi eu bani”, a declarat primarul Emil Boc.

 

"A fost o acţiune de suflet la care primăria s-a raliat la iniţiativa lui Cristian Gog, de a da puţin de bucurie de sărbători bătrânilor. Am făcut nişte cadouri simbolice, peste 600, în semn de rucunoştiinţă pentru ceea ce au făcut ei pentru noi", a mai declarat Boc.


"Venim de 3 ani şi pe majoritatea de aici îi cunosc din anii trecuţi, sunt nişte drăguţi. Nu sunt schimbaţi, sunt exact la fel cum îi am eu în memoria mea de anul trecut", a spus iluzionistul Cristian Gog, inițiatorul acțiunii ”Nepoți de Crăciun”.

 

"Sunt foarte bine primite aceste pachete. Chiar aveam mare nevoie de ele şi ne bucurăm mult pentru ele, pentru că ne e greu şi nouă", a declarat una dintre bătrânele care a primit pachetul de Crăciun.

 

De asemenea, duminică, 16 decembrie, la Polus Center a avut loc acțiunea bloggerilor, coordonați de Cristian Gog, unde au fost adunate de la clujeni alimente pentru 400 de bătrâni.

 


Comentarii Facebook