Emil Boc a gătit salate pentru cei mici! A fost autorul unui INCIDENT AMUZANT - VIDEO

 

Primarul Emil Boc a gătit salate de fructe pentru elevii clujeni, în cadrul unui eveniment privat. El a încercat să își pună mănuși din cauciuc, pentru a fi cât mai igienic, dar a avut bătăi de cap.

 

Emil Boc s-a chinuit circa un minut, iar apoi a renunțat, după ce aproape a rupt mănușile. Pentru cei mici nu a contat acest incident stângaci. Ei au ascultat sfaturile primarului care le-a spus că alimentația sănătoasă este cea mai importantă. Adulții au zâmbit când au văzut încurcătura în care intrase primarul Clujului.

 

 

 

 

Primarul a recunoscut că uneori mai mănâncă și produse fast-food, dar mai ales din ”lipsă de timp”. ”În general încerc să mănânc produse sănătoase, dar din lipsă de timp mai mănânc si fast-food. Sfătuiesc pe toată lumea să facă mișcare și să mănânce sănătos”, a spus Emil Boc.

 

El a fost întrebat de jurnaliști dacă obișnuiește să meargă la piață pentru a face cumpărături și a spus că ”o dată pe săptămână merg la piața de legume. Cheltui în jur de 30 - 60 de lei, dar recunosc că soția mea este cea care cumpără alimentele”. Cu toate acestea, Emil Boc nu a știut să spună cât costă un kilogram de roșii. ”Este mai ieftin la piețele volante și mai scump în cartiere”, a spus Emil Boc. 

 

Evenimentul a avut loc la clădirea Casino, din Parcul Central.

Comentarii Facebook