Emil Boc a fost întrebat ”Când se deființează garajele?”: ”Avem deja 8 parkinguri în lucru...”

 

Primarul Emil Boc a fost întrebat când se deființează garajele, un proiect pe care l-a promis de ani de zile și până acum nu a făcut nimic concret.

 

Avem deja 8 parkinguri în lucru și apoi vom trece la desființare garajelor și punem ceva în loc. Cei care nu și-au plătit până în 16 octombrie 2017 garajele intră în desființare. Garajele nu mai au viitor la Cluj și vor fi desființate, conform procedurilor locale și vor fi înlocuite cu parkinguri care sunt în diverse stadii de execuție”, a explicat primarul Emil Boc.

 

Conform specialiștilor, în locul unui garaj pot fi parcate două autoturisme. Acestea sunt folosite în acest moment și pe post de depozit sau chiar de atelier auto improvizat.

 

În alte orașe, municipalitatea a luat ”taurul de coarne” și a desființat în masă garajele, realizând în loc parcări normale care permit accesul mult mai multor șoferi în acea zonă. Primarii de acolo nu au așteptat să realizeze mărețe parkinguri care să înlocuiască aceste garaje. 

 

Eșecul construcției parkingurilor la Cluj și-a spus cuvântul în Mănăștur, unde la parkingul de pe strada Mehedinți se lucrează din 1 iunie 2011.

 

SHARE DACĂ V-A PLĂCUT MATERIALUL SAU AȚI VREA SĂ AFLE ȘI ALȚII!

Comentarii Facebook