Emil Boc a dat cep butoiului de bere de la Festivalul de Toamnă al Economiei Germane - VIDEO

 

Emil Boc a dat cep butoiului de bere de la Festivalul de Toamnă al Economiei Germane și apoi i-a servit pe invitați cu câte un pahar de bere.

 

La eveniment a participat și un reprezentant al Ambasadei Germaniei, care a muțumit Asociației Oamenilor de Afaceri Germani din Cluj care a organizat Festivalul, un Oktoberfest de mai mici dimensiuni în Piața Unirii.

 

Primarul Emil Boc a fost cel care a fost invitat să dea cep unui butoi de bere adus chiar din Germania. Tot procesul a decurs fără probleme, dar primarul mai are de lucrat la turnat bere în pahare, pentru că i-a ieșit prea multă spumă.

 

Festivalul de Toamnă al Economiei Germane 2015 are loc între 2 și 4 octombrie, în Piața Unirii din Cluj-Napoca.

 

Vizitatorii vor avea ocazia să înveţe mai multe despre cultura, tradiţiile şi economia Germaniei, pe care o vor sărbători împreună, de Ziua sa naţională, pe 3 octombrie. 

 

Festivalul, organizat de Clubul Oamenilor de Afaceri de Limbă Germană din Transilvania de Nord – DWNT, constă într-un program divers. Conferințe, dezbateri, workshop-uri, expoziții se vor îmbina armonios cu spectacole, test drive-uri cu mașini nemțești și show-uri de modă în cadrul Herbstfest 2015.

 

Invitații se vor putea delecta cu bucate tradiționale nemțești, dansuri bavareze și muzică live. Totodată, copiii vor avea parte de activități distractive: demonstrații de dresaj canin cu ciobănești germani, facepainting, desene pe asfalt, concursuri de mimă și improvizație, ateliere de film și fotografie, workshop-uri de îndemânare și spectacole de teatru.

 

Oamenii de afaceri din Cluj vor avea posibilitatea de a participa la sesiuni de networking, iar tinerii în căutarea oportunităților de angajare vor avea șansa de a fi recrutați de reprezentanți ai firmelor germane prezente la festival. 

 

Vezi AICI programul complet.

Comentarii Facebook