Emil Boc a primit de Paste un ou in...cap! "Cadoul" i l-a facut chiar tatal lui - VIDEO


Emil Boc a cazut "victima" unei farse facute chiar de tatal sau in momentul in care a ajuns acasa in satul Rachitele. Ioan Boc i-a urat sarbatori fericite si i-a spart un ou de funte. Seful Guvernului a gustat gluma si a ras pe cinste.

Gluma a fost facuta in momentul in care Emil Boc se pregatea sa faca un concurs de ciocnit oua cu jurnalistii. Premierul l-a invitat si pe tatal sau sa ia un ou din cos. Ioan Boc nu a stat pe ganduri si, dupa ce i-a urat "Hristos s Inviat!", i-a trantit oul de frunte.

Premierul a ras copios si a spus: "De sotii se tine si acuma, inseamna ca e cap rezistent, e bine".

Emil Boc a trecuit repede peste acest moment si a inceput sa cioceasca oua cu jurnalistii. El a venit la Rachitele insotit de sotia sa, Oana, si cele doua fiice, Patricia si Cezara. Premierul le-a adus cadouri rudelor stranse la casa parinteasca, in jurul mesei de Paste.

Mama lui Emil Boc, Ana, a fost cea care s-a ocupat de masa, asa ca a fost imbelsugata. "Am pregatit drob de miel, ciorba de burta, sarmale, salata de boeuf, oua rosii, cozonaci si prajituri", a spus Ana Boc. Premierul a recunoscut ca e o masa cam "grea", dar a spus ca va face sport si nu va acumula kilograme in plus.

El a marturisit ca se simte bine si ca "nicaieri nu te simti mai bine ca acasa. Sper sa imi treaca si raceala si pana maine petrecem. A fost destul de rece la Inviere, dar trebuie sa rezistam. Le urez tuturor sarbatori liniste de Paste", a incheiat premierul.

Comentarii Facebook