Elevi si profesori au fost premiati la Gala 10 pentru Cluj. Vezi aici cine a luat premiul pentru Ambasador pentru Cluj si Formatorul Anului

 

A treia editie a Galei 10 pentru Cluj s-a desfasurat astazi la Casa de Cultura a Studentilor. Mai multe scoli si gradinite, dar si cluburi sportive de juniori au fost premiate pentru categoriile ambasador pentru cluj, social, arte si ansambluri, arte individual, sport de echipa, sport individual, IT, stiinte, mediu inovatie, prichindeii cetatii si formatorul anului.

Premiul pentru sectiunea Ambasador pentru Cluj, ciclul primar, a fost oferit lui Theodore Mihai Mezei. Acesta este elev al Liceului de Muzica "Sigismund Toduta" din Cluj-Napoca in ciclul primar si a mai luat anul acesta premul I la un concurs international de pian la Nisa, in Franta.

Premiul consta intr-o bursa scolara anuala in valoare de 800 de lei pe luna si a fost acordat de catre firma Coral, prin reprezentantul Ciprian Bogaciu.

Premiul pentru Formatorul Anului a fost acordat profesoarei Mara Pop de la Liceul de Muzica "Sigismund Toduta" din Cluj-Napoca, acest titlu fiind castigat de profesorul care are cei mai multi elevi nominalizati la gala.

Comentarii Facebook