Elevi intoxicați la o școală din Gherla. Mai mulți copii au ajuns la spital VIDEO


Mai muți elevi din Gherla au ajuns la spital, în această dimineașp, după ce au acuzat stări de rău în timp ce se aflau la școală, din cauza unei intoxicări cu gaze.

Incidentul a avut loc la un corp de clădire ce aparține de Liceul ”Ana Ipătescu” din centrul orașului, unitate de învățământ cu clasele 1-4. Mai mulți copii au acuzat amețeli și stări de rău, ceea ce i-a determinat pe învățători să ceară ajutor la numărul unic de urgență 112, potrivit someseanul.ro.

La fața locului s-au deplasat o ambulanță pentru victime multiple de la Cluj-Napoca și alte ambulanțe de la Dej, Gherla și care se aflau în zonă.

O parte dintre victime au fost deja preluate de ambulanțe și transportate la Spitalul Municipal Gherla și la Spitalul pentru copii din localitate.

Din câte se pare, incidentul ar fi pornit de la un odorizant de cameră amplasat lângă o sobă, care apoi s-a supraîncălzit și a început să emane gaze. Mai întâi, elevii aflați chiar în apropierea sobei au anunțat cadrele didactice că se simt rău și manifestă amețeli, după care s-a creat o panică generală și toți copiii din clasă au fost evacuați.

Profesorii au sunat la 112, anunțând în primă fază că este vorba despre 11 copii intoxicați.

Comentarii Facebook