Elena Udrea l-a dus pe Sorin Apostu la Targul de la Berlin! - VIDEO

 

Ministerul Turismului, Elena Udrea, a rezervat un loc la standul Romaniei de la Targul de Turism de la Berlin si Primariei Cluj Napoca. Sorin Apostu spune ca primaria cheltuie numai 1.400 de euro.

Primaria va participa la targul de la Berlin in perioada 9-13 martie si va avea un stand propriu, unde vor fi prezentate peste 7.500 de pliante si harti de prezentare a orasului. Sloganul ales de primarie este "Cluj-Napoca, inima Transilvaniei".

"Primaria Cluj-Napoca va participa, in premiera, la cel mai mare targ de turism din Germania, care se va desfasura la Berlin in perioada 9-13 martie. Vom avea un stand propriu, sub sloganul 'Cluj-Napoca, inima Transilvaniei', si vom imparti vizitatorilor peste 7.500 de pliante si harti. Vom avea si un film de prezentare a municipiului, va fi organizata si o seara ardeleana, cu degustare de produse traditionale. Turistii vor avea posibilitatea de a accesa si site-ul nostru www.visitcluj.ro, care va fi disponibil in limbile romana si germana", a afirmat Apostu.

Pliantele sunt traduse in limbile engleza si germana. "Acestea curpind informatii in legatura cu evenimentele importante care vor fi in Cluj Napoca din luna mai, cu festivalurile Comedy Cluj, TIFF. Intr-o alta brisura avem harta Clujului si vom imparti si un pliant al Festivalului Internationale de Film Transilvania", a mai precizat Apostu.

Standul Primariei Cluj Napoca are circa 20 de metri patrati si este gazduit in standul de 400 de metri patrati al Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului. Municipalitatea va cheltui numai 1.400 de euro cu pliantele si deplasarea a doi reprezentanti la Berlin.

Comentarii Facebook