Miercuri 24 Aprilie

Ele sunt tinerele care au FURAT un generator din centrul Clujului. L-au cărat până acasă - FOTO

 

Trei tinere care au furat un generator din centrul Clujului, la finalul unei acțiuni de igienizare a orașului, au fost filmate de camerele de supraveghere. 

 

Organizatorul campaniei Clean Cluj, Madalin Potoroaca, s-a trezit la finalul acțiunii că îi lipsea generatorul de curent electric, de lângă Clopotul de pe Bulevardul Eroilor.

 

Cu doar o oră înainte de încheierea curățeniei, când toți eram obosiți, mai exact în jur de ora 16:00 în data de 7 Mai, 3 fete pe biciclete, au venit lângă Clopotul de pe Bulevardul Eroilor și au furat generatorul de curent electric, proprietate a RADP. 

 

Nu vreau acum să intru în foarte multe detalii, probabil o voi face Luni, când voi difuza pozele și filmările cu furtul, dacă cererea mea către voi nu va funcționa.

 

Ce vă cer eu de fapt să faceți? Păi să mă ajutați să dau de fetele acestea și să le ajutăm să nu își distrugă viitorul. Pe camere se vede foarte clar ca nu erau fete sărace, ci erau foarte bine îmbrăcate, modern, pe biciclete frumoase și eu personal cred că au făcut acest act fie din teribilism, fie motivate ideologic, dar nu cred că aveau nevoie de un generator vechi.

 

Deci proiectul Clean Cluj s-a terminat cu mine la Poliție depunând plângere pentru furtul acesta”, a relatat Mădălin Potoroacă, inițiatorul și coordonatorul Proiectului Clean Cluj 2015.

 

Madalin Potoroaca a descris totul pe blog și chiar le-a adresat fetelor invitația de a preda bunul furat, proprietate a RADP Cluj.

 

Am sperat că cele 3 autoare ale furtului au să vină singure în față și să recunoască prostia făcută, iar astfel să avem un final fericit până la urmă. Din păcate, nu s-a întâmplat așa. Am reușit să mai câștig puțin timp pentru aceste trei fete și acum, cu publicarea pozelor, sper să fie identificate de colegii de muncă/facultate, vecini, prieteni sau rude care au mai multă minte și fie să le convingă să se predea și să nu ajungă la dosar penal, fie să le denunțe (public sau privat) așa încât să le dau o șansă să se împace cu mine și să returneze generatorul furat.

 

Dragilor, vă rog să faceți uz de orice mijloace puteți pentru a le face acest bine, deoarece NU E DELOC COOL SĂ AI DOSAR PENAL! Dacă le iubiți și le vreți binele, nu lăsați ca timpul să se scurgă în defavoarea lor”, a mai scris Madalin Potoroaca.

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii Facebook