Miercuri 24 Aprilie

El e neo-zeelandezul electrocutat la Cluj, în timp ce își făcea un selfie pe un vagon. E globetrotter - FOTO

 

Neo-zeelandezul care s-a urcat pe un tren din Gara Baciu pentru a-și face un selfie și a fost electrocutat a fost transportat la Spitalul Floreasca din București. 

 

Fergus Kelly este un globetrotter de 20 de ani din Noua Zeelandă, care călătorea prin Europa împreună cu un grup de prieteni.

 

Miercuri seara, în gara din Baciu, s-a electrocutat pe un vagon dezafectat , încercând să își facă un selfie.

 

Tânărul venise în Cluj, alături de alţi trei prieteni din Germania, Anglia şi Irlanda pentru a descoperi miturile celebre despre pădurea Hoia Baciu. Tinerii au revenit din Cheile Baciului și au ajuns la linia ferată.

 

Dornic să imortalizeze toate momentele interesante petrecute în România, tânărul s-a urcat pe un vagon dezafectat să îşi facă un selfie. Nu a fost însă atent şi a atins liniile de înaltă tensiune. Şocul a fost într-atât de puternic încât tânărul a fost trântit la pământ, de la câţiva metri înălţime, şi a intrat in stop cardio-respirator.

 

Victima a fost dusă la UPU, iar apoi la București la Spitalul Floreasca. Fergus Kelly are arsuri pe 30% din suprafața corpului și este intubat și ventilat mecanic.

 

Comentarii Facebook