Echipajul de la Ambulanța Cluj și flagrantul cu bani marcați cu mită din Piața Mărăști - FOTO

Un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Cluj, solicitat prin 112 la un caz în Piața Mărăști, a ajuns subiect de ”investigații” fără să vrea.

 

Echipajul cu medic a ajuns în stația de autobuz din Piața Mărăști în jurul orei 13.00. Pentru că pacientul avea o sumă de bani asupra sa, medicul a decis să apeleze la un echipaj de Poliție care era în zonă pentru ca banii să fie luați în evidență. Lucrurile s-ar fi rezumat aici, echipajul urmând să își facă treaba uzuală.

 

Problema a fost că în zonă a trecut un student, care s-a recomandat de la Facultatea de Jurnalistică din Cluj, și care s-a simțit dator să facă o investigație. 

 

Acesta a postat pe Facebook mai multe fotografii și un text prin care alerta că DNA și polițiștii de la Secția 2 au oprit în trafic o ambulanță, în care erau mai multe bancnote marcate cu MITĂ. ”In momentul in care echipajul de pe ambulanta a observat că fac poze au inchis usile și s-au indepartat de ambulanta”, a adăugat B. A. pe contul său.

 

Ba mai mult tânărul a scris că folosind acest caz va studia la Facultatea de Jurnalistică exact jurnalismul de investigații. 

 

Materialul a apărut și pe un site, iar cei de la Serviciul de Ambulanță Cluj au solicitat ajutorul Poliției pentru a proba că nu s-a întâmplat nimic ilegal.

 

Echipajul de la Ambulanță a fost chemat la un caz în Piața Mărăști și a solicitat și asistența unui echipaj de poliție care se afla în zonă. Nu s-a întâmplat imic ilegal”, anunță Poliția Cluj.

 

Echipajul a fost chemat la un caz de leșin în loc public. Bărbatul a fost consultat și când și-a dat joc geaca medicul a observat o mare sumă de bani. Au refuzat să plece până când nu vine un echipaj de Poliție pentru a se constata câți bani au fost. Se poate ajunge la cazul în care pacientul spune că avea mai mulți bani la el. 

 

Atunci a apărut cineva care a început să fotografieze și medicul a închis ușile ambulanței. Dar să se zică că a venit DNA și că erau bani marcați mi se pare nebunie și inconștiență”, a declarat directorul Serviciului de Ambulanță Cluj, Horea Simu. 

 

articol de Horea Șoica

Comentarii Facebook