E.ON i-a lăsat fără gaz pe floreștenii de pe o stradă: De 24 de ore nu ne răspunde nimeni la telefon

 

Clujenii de pe strada Iazului, din comuna Florești, reclamă faptul că de 24 de ore E.ON Gaz le-a tăiat distribuția, pe motiv că este o scurgere de gaze.

 

Au venit ieri dimineață și au tăiat gazul. De atunci stăm în frig și nimeni nu ne mai răspunde la telefon. Pe strada Iazului este un bloc cu 2 etaje și 6 case. Am vrea să ne spună cineva ce se întâmplă”, ne-a reclamat o clujeancă.

 

Purtatorul de cuvant al E.ON Gaz Distributie, Oana Trandafir, a explicat că se va informa despre acest caz. ”Mă voi informa punctual să vedem despre ce este vorba. Procedural, pot să vă spun că în cazul în care se semnalează o scurgere de gaz trebuie închisă alimentarea. Beneficiarul are obligația de a contacta o firmă care să repare acea mică defecțiune”, a spus Oana Trandafir.

 

Ea nu a putut explica de ce oamenilor nu li s-a comunicat acest lucru, în ultimele 24 de ore.

 

Purtătorul de cuvânt al E.ON Gaz a declarat, după aflarea mai multor amănunte despre acest caz, că avaria pe strada Iazului a survenit în interiorul blocului cu 2 etaje. ”În acest caz, reparația trebuie să o suporte locatarii imobilului. A fost lăsată o listă cu firme agreate, care pot interveni, iar după finalizarea acestor lucrări noi vom porni alimentarea cu gaze”, a spus Oana Trandafir. 

 

Sistarea furnizării cu gaze afectează, însă, întreaga stradă. ”Pe noi nu ne-a anunțat nimeni de nimic. Suntem forțați să stăm în frig. Nu ne răspund la telefon. De la dvs am aflat că avaria este la blocul de pe stradă și că ei trebuie să repare. O firmă ca E.ON Gaz ar trebui să se respecte. 

 

Spre exemplu, eu am avut probleme cu distribuția facturilor. O dată mi-au tăiat gazul fără să mă avertizeze pentru neplată, dar ei nu mi-au dat factura. Acum o lună am pățit la fel, dar am primit avertisment de neplată și și am evitat tăierea gazului. I-am sunat și mi-au spus că au contract cu o firmă separată care duce facturile și că nu ei răspund. Dar vă întreb, eu am contract cu acea firmă sau cu E.ON Gaz”, ne-a relatat Dorin Ionac, o clujeancă ce locuiește pe strada Iazului la numnărul 4c. 

 

Comentarii Facebook